Regel zelf het bedrijfsuitje
en vaar door de grachten!

Sloepje varen met je collega’s!

Een fijne vaartocht, een lekker drankje en natuurlijk de leukste collega’s: huur voor jullie bedrijfsuitje één van onze sloepen. In deze sloep kun je comfortabel zitten met twaalf personen. De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Amsterdam, UtrechtLeiden, Haarlem, Weesp, Zwolle, Den Haag/Rijswijk of Loosdrecht zijn eindeloos. Wat dacht je van een vergadering, personeelsfeest of vrijdagmiddagborrel op het water?

Waarom een bedrijfsuitje bij Sloepdelen een gouden idee is:

  • Jullie hebben geen vaarbewijs nodig
  • Stille boten, waardoor jullie volop kunnen kletsen
  • Relaxte manier van samenzijn
  • Kies zelf hoelang je wil varen
  • Je mag zelf hapjes en drankjes meenemen!
  • Tripadvisor geeft ons 5 sterren
  • Leuke combinatie van sightseeing en teambuilding
  • Je huurt al een sloep vanaf € 5,- per persoon per uur
  • Even wat anders dan vergaderen op het kantoor

Reserveer een sloepje

Onze tips & tricks

Effectief vergaderen op het water

Op zoek naar een originele manier om met je team te vergaderen? Boek dan een vaartocht op een sloep. Onze sloepen zijn ruim en daardoor geschikt voor 12 personen. Onze sloep vaart bovendien erg stil. Zo kunnen jij en je collega’s ongestoord vergaderen terwijl jullie langs de mooiste plekken van Amsterdam varen. Duurt de vergadering minder dan 2 uur? Geniet de rest van de tijd van het geweldige uitzicht en kom samen met je collega’s bij van de hectiek die de dag brengt.
Plan een vergadering die je collega’s en zakelijke relaties voor geen goud zouden willen missen. Reserveer gemakkelijk en snel een sloep op de gewenste datum.

Mensen varen in huurboot over amstel amsterdam
sloepdelen zelf varen bootje huren

Originele vrijdagmiddagborrel

Een vrijdagmiddagborrel is altijd het gezelligste moment van de week. Maak het nog leuker door een originele borrel te organiseren op het water. Stap vrijdagmiddag samen met je collega’s op één van onze sloepen en geniet minimaal 2 uur van een geweldige vaartocht langs de hotspots van Amsterdam. Sluit de week goed af en bereid je met deze originele vrijmibo voor op een geweldig weekend. Tip: borrelen is niet alleen heel gezellig op vrijdag. Soms is een woensdagmiddagborrel of donderdagmiddagborrel de ideale oplossing om de week door te komen. Neem lekker jouw eigen hapjes en drankjes mee en geniet van een heerlijke borrel!

Personeelsfeestje

Een verjaardag, promotie, zakelijk jubileum of iets anders te vieren? Elk personeelsfeestje wordt extra speciaal met een sloepentocht. Een vaartocht op een sloep is ideaal om je collega eens te verrassen. Ben je zelf de jarige? Neem jouw team mee op sloepentocht door Amsterdam. Groepen tot 12 personen reserveren gemakkelijk via onderstaande knop. Wil je reserveren voor een groep groter dan 12 personen? Reserveer dan door te mailen naar info@sloepdelen.nl.

Dit is de sloep

Onze ijzersterke elektrosloepen zijn eenvoudig te besturen. Ze bieden plek aan 12 personen tijdens het bedrijfsuitje en omdat je elektrisch vaart maakt de boot amper geluid! Trek aan de slider onder de boot en ontdek de sloep!

catering tijdens varen

Neem heerlijke drankjes en hapjes mee!

Tijdens de kantooruren moeten jij en je collega’s al genoeg regelen. Daarom is het nu tijd om samen lekker te ontspannen aan boord. Neem de lekkerste drankjes en hapjes mee zodat jullie de hele vaartocht genieten van het prachtige uitzicht en de gezelligheid van elkaar.

Wil je meerdere sloepen huren?

Dan kun je meerdere losse reserveringen maken of eerst een offerte aanvragen via onderstaand formulier.