Alle evenementen

Huur een sloep tijdens een groot evenement zoals Koningsdag, Bevrijdingsdag of de Canal Pride Parade of combineer een dag varen met een festival in de stad. Wij selecteerden de leukste festivals in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Leiden en Loosdrecht. Vind onze evenementen kalender hieronder.

Bootje varen met Sloepdelen

De boten zijn zo gebouwd dat je er niet alleen makkelijk mee kan varen, maar dat ze ook goed tegen een klein stootje kunnen. Zo zit je ook tijdens de iets drukkere evenementen helemaal veilig aan boord.

Nationale feestdagen

Deze feestdagen moet je een keer gevierd hebben op je eigen bootje vanaf het water.

Koningsdag

  • 27 april

Het is een van de grootste feesten in Nederland: Koningsdag! Niet alleen de straten en pleinen kleuren oranje op deze feestelijke dag, maar ook de grachten zien oranje. Zie jij jezelf en je vrienden al varen door de grachten van Amsterdam en Utrecht?

Bevrijdingsdag

  • 5 mei

Op 5 mei vieren we de bevrijding van de Duitse bezetting in Nederland. Vier de vrijheid in een van onze sloepen en geniet van de bandjes, gezellige terrasjes aan het water en de goede sfeer door de verschillende steden.

Evenementen Amsterdam

Canal Pride Parade

  • Amsterdam, 1e zaterdag van augustus

Elk eerste weekend van augustus staat in het teken van de Pride Amsterdam. Het hoogtepunt van de Pride is natuurlijk de Canal Pride Parade door de Amsterdamse grachten. Voor een optimale beleving bekijk je de parade vanaf de eerste rij in een van onze sloepen of fluisterbootjes.

Prinsengrachtconcert

  • Amsterdam, derde weekend van augustus

Sinds 1981 wordt ieder jaar voor het Pulitzer hotel het Prinsengrachtconcert gehouden. Huur een bootje om het concert samen met duizenden andere bezoekers mee te maken. Vergeet niet om aan het einde mee te zingen met ‘Aan de Amsterdamse grachten’.

Grachtenfestival

  • Amsterdam, augustus

Wanneer je een liefhebber bent van klassieke muziek is het Grachtenfestival een absolute must go. Luister naar de getalenteerde jongeren die de mooiste kanten laten horen op verschillende locaties in de grachten van Amsterdam.

Evenementen Utrecht

Nederlands Film Festival

  • Utrecht, einde vaarseizoen

Tijdens het Nederlands Film Festival wordt Utrecht omgetoverd tot filmhoofdstad van Nederland. Ontdek de verschillende filmgenres en doe mee aan de interactieve projecten. De kers op de taart zijn natuurlijk de Gouden Kalveren die tijdens het event worden uitgereikt.

Sloep huren Utrecht

Canal Pride Parade Utrecht

  • Utrecht, juni

Vier met alle Utrechters de Pride Parade! Op deze dag kun je genieten van een dag vol feest, gezelligheid en vooral verbondenheid! Wil je deelnemen aan de parade op een van onze boten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon. Wil je genieten van deze kleurrijke en prachtige parade als toeschouwer? Kom als jezelf en kies een mooi plekje aan de Catharijnesingel of Oudegracht om de parade te bewonderen!

Sloep huren Utrecht