Sloep huren in Amsterdam

Nu reserveren
Home Locaties Amsterdam

Vaar zelf met een boot door Amsterdam

Huur een sloep en ervaar Amsterdam op unieke wijze. Vaar zelf met een boot door de Amsterdamse grachten en geniet van de vrijheid en het schitterende uitzicht. Bij Sloepdelen is een boot huren heel makkelijk en zo geregeld.

  • Online botenverhuur, makkelijk reserveren
  • € 60,- per uur, leden hebben tot 50% korting
  • Elektrische sloep kan 14 uur non-stop varen
  • Luxe boot, geschikt voor 12 personen
  • Geen vaarbewijs nodig voor de sloep
  • Boot kan geactiveerd worden met je mobiel
  • Minimale vaarduur is 2 uur
  • Zeer eenvoudig zelf te besturen
  • Locatie bootverhuur in centrum

Een boot huren bij Sloepdelen is zo geregeld

Heel eenvoudig huur je een sloep bij Sloepdelen in Amsterdam. Volg onderstaande stappen en binnen enkele minuten heb je een fluistersloep gereserveerd en ben je met je vrienden onderweg.

reserveer sloep / boat

Reserveer Online

Via deze website boek je eenvoudig de boot voor een tocht over de grachten. Direct geregeld. 

start sloep / boat

De sloep starten

Na je reservering ontvang je een activatiecode waarmee je het sloepje eenvoudig kan starten.

Sloep / Boat varen

Gaan varen!

Vaar zelf, met je collega’s of vrienden, door de historische binnenstad van Amsterdam.

Tarieven in Amsterdam

Geen lid
Uurtarief
Nu reserveren
€ 60,00 + € 150,00 borg
Sloepdelen lid
Daluren
Piekuren
Meer info
€ 30,00
€ 40,00

Ontdek de sloep

Geef 'm een draai!

Geef 'm een draai!

De vaarkaart van Amsterdam

Leuke routes in Amsterdam

Varen door de Amsterdamse grachten is een leuke manier om de hoofdstad van Nederland te verkennen. De stad is ingericht op toerisme vanaf het water, het is dan ook gemakkelijk om de hele stad op uw eigen houtje via de grachten te verkennen. De sloepen zijn het hele jaar door te huur, ook in de herfst en de winter.  Bekijk de weersverwachting in Amsterdam zodat je weet wat voor weer het wordt . Voor de mensen die liever niet verdwaald raken hebben we een aantal leuke vaarroutes uitgewerkt.

Grachtenroute

Deze prachtige route over de grachten van Amsterdam in het centrum van de hoofdstad. Je ziet de grachtenpanden en vaart tussen tal van andere sloepen en rondvaartboten, een bijzondere ervaring. De binnenstad van Amsterdam is zonder twijfel vanaf de grachten op zijn mooist!

Plantageroute

Vaar door het groenste stadsdeel van Amsterdam. In dit deel van de stad hangt een zeer unieke sfeer en er zijn tal van bezienswaardigheden. Met de boot zal je via deze route langs de achterzijde van de stadsdierentuin Artis varen. Vanuit de boot kan je nog net een aantal dieren spotten.

Wallenroute

Wellicht voor toeristen is dit het bekendste stukje van Nederland: de Wallen. Het is een unieke beleving om hier te varen, met name in de avonden wanneer niet alleen de grachten prachtig zijn verlicht. Het is er eigenlijk altijd druk, maar vanaf een sloepje kun je rustig door dit bijzondere deel van de stad varen.

Highlights van Amsterdam

Het varen door de grachten van Amsterdam is een unieke belevenis die je niet snel zal vergeten. Hieronder vind je een aantal mooie plekken die je zeker niet mag missen tijdens het varen.

Brouwersgracht

Begin van de 17de eeuw werd vanaf deze gracht de Amsterdamse grachtengordel in zuidelijke richting gegraven. De Brouwersgracht dankt haar naam aan de vele brouwerijen die aan deze gracht lagen.

Anne Frank huis

Het huis waar Anne Frank en haar joodse familie hebben ondergedoken tijdens de 2de wereldoorlog. Anne Frank is wereldberoemd geworden door het dagboek dat zij heeft geschreven tijdens de oorlog.

Westerkerk

De Westerkerk is in  renaissancestijl gebouwd en werd in de 17de eeuw in gebruik genomen. De iconische kerktoren aan de rand van de Amsterdamse Jordaan, kijkt uit over de Prinsengracht.

Rijksmuseum

Het grootste en belangrijkste museum van Nederland met kunst en geschiedenis van de middeleeuwen tot Mondriaan. Het museum is ook het huis van het meesterwerk van Rembrandt van Rijn; de Nachtwacht.

Heineken Brouwerij

De Heineken Brouwerij ontstond op 15 februari 1863 toen Gerard Adriaan Heineken brouwerij ‘De Hooiberg’ kocht. In 1873 werd de naam gewijzigd in Heineken’s Bierbrouwerij Maatschappij.

Koninklijk Theater Carré

Circusdirecteur Oscar Carré opende in 1887 de deuren van het majestueuze theater aan de Amstel. Alleen de grootste artiesten mogen optreden in dit theater wat de Koninklijke status heeft.

Hermitage

Het gebouw heeft 324 jaar lang dienst gedaan als tehuis voor ouderen, maar wordt nu gebruikt voor exposities. De Amsterdamse Hermitage is een dependance van de Hermitage in Sint-Petersburg.

Artis

Het nationale instituut Natura Artis Magistra: “de natuur is de leermeesteres van de kunst”  opgericht in 1838 is de oudste dierentuin van Nederland, gelegen in de Amsterdamse Plantagebuurt.

Scheepsvaartmuseum

Gespecialiseerd museum in de maritieme geschiedenis van Nederland, gevestigd in het gebouw van het voormalige ’s Lands Zeemagazijn en bevat de op één na grootste maritieme collectie ter wereld.

NEMO

Science Center NEMO is een technologie museum voor kinderen. Het kopergroene gebouw is gebouwd op de fundamenten van de IJ-tunnel en is gelegen aan het Oosterdok.

Centraal Station

Het Centraal Station van Amsterdam is gebouwd tussen 1881 en 1889 naar ontwerp van P.J.H. Cuypers. De architect heeft ook het Rijksmuseum ontworpen, vandaar dat de gebouwen op elkaar lijken.

Wallen

De bekendste rosse buurt ter wereld die te vinden is in het oudste deel van Amsterdam. Het is een toeristische trekpleister waar nog steeds raamprostitutie wordt bedreven.

Laatste nieuws in Amsterdam

Zonneschijn!

De vogeltjes fluiten, de terrasjes zitten vol, de eerste slippertjes zijn alweer gespot. Kortom: het is lente! Volgens de huidige voorspellingen gaan we de 20 graden aantikken volgende week, heerlijk! Je hebt geen vaarbewijs nodig om in de volle zon met je vrienden een rondje te varen over de prachtige grachten! Wist je trouwens dat Utrecht is uitgeroepen tot Europa’s mooiste grachtenstad? Ontdek waarom en reserveer een bootje op de website. Veel plezier op het water!
Lees verder
Amsterdam

Koningsdag 2017

Het komt alweer dichterbij, Koningsdag 2017. De dag dat heel Nederland oranje ziet, het grootste feest van het jaar! Misschien wel de leukste manier om deze dag te beleven is door te gaan varen, je zit midden in het feest maar niet midden in de drukte. Geen rijen om je drankje te halen, maar wel lekker genieten van de gezelligheid en (hopelijk) het zonnetje terwijl je ligt te dobberen. Trommel daarom je vrienden op en reserveer nu je sloep voor de 27e.…
Lees verder

Lente in zicht!

Het kan je vandaag haast niet ontgaan zijn, het voelt eindelijk weer een beetje als lente! Het zonnetje heeft heerlijk geschenen en het lijkt erop dat het alleen maar beter gaat worden de komende dagen. Er wordt zelfs al voorzichtig gesproken over temperaturen tegen de 20 graden voor het einde van volgende week! Onze sloepen zijn weer terug uit het winteronderhoud en liggen klaar om dit goede nieuws volop te benutten. Waar wacht je nog op? Reserveer nu!  
Lees verder

Filmpje!

Proef de sfeer van het varen door Amsterdam  met een boot van Sloepdelen

Huur een boot en beleef een mooie dag in Amsterdam

Een dag zelf in een boot varen door Amsterdam in het gezelschap van vrienden, collega’s of familie is een unieke ervaring. Geniet van de omgeving en de vrijheid van het zelfstandig varen door de authentieke Amsterdamse grachten. De steiger van Sloepdelen sloepverhuur aan de Nassaukade 69 is centraal gelegen in Amsterdam en eenvoudig te bereiken. In Amsterdam kunt u het hele jaar door varen dus reserveer direct een eigen bootje.

Opstapplaats in Amsterdam

De boten van Sloepdelen botenverhuur liggen aan de Nassaukade in Amsterdam, tegenover nummer 69. Je stapt hier op na het reserveren van de sloep.

Vragen over een bootje huren in Amsterdam

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij de ‘veel gestelde vragen‘ of neem contact met ons op!

Veel gestelde vragen