Met de boot varen
op de Vecht

Nu reserveren
Laden...

Sloep huren op de Vecht

Huur een van onze boten in Weesp en vaar op de Vecht, door het hart van het centrum van Weesp of in de richting van Loenen aan de Vecht.

  • Gratis parkeren bij opstaplocatie
  • Geen vaarbewijs nodig
  • Luxe sloep, comfortabel voor 8 personen, maximaal 12 personen
  • Huur voor €60,- per uur, €37,50 voor leden
  • Eenvoudig online reserveren
  • Minimale huurtijd is 2 uur
  • Zet de boot zelf aan met je mobiel
  • Zeer eenvoudig zelf te besturen
  • Je mag zelf eten en drinken meenemen
sloep sloepdelen

Een boot huren op de Vecht bij Sloepdelen is zo geregeld

Bij Sloepdelen huur je eenvoudig een boot om te varen op de Vecht. Volg onderstaande stappen en binnen enkele minuten heb je een sloep gereserveerd.

online sloep reserveren

Online reserveren

Reserveer de sloep eenvoudig via de website.

reserveer boot met mobiel

Start de sloep

Een kwartier voor de start van de reservering ontvang je van ons een SMS om de boot te activeren.

vaar in boot door gracht

Lekker varen!

Vaar zelf, 100% elektrisch, over de grachten van Weesp, de Vecht en Muiden

Huur een sloep en vaar zelf op de Vecht

Zelf ervaren hoe het is om in een sloep te varen op de Vecht? Neem je vrienden, collega’s of familie mee voor deze unieke ervaring. Geniet van de omgeving en de vrijheid van het zelfstandig varen. Vaar het stadscentrum van Weesp of Muiden in, of geniet van het varen op de Vecht

Bereikbaarheid bootverhuur op de Vecht bij Weesp

Door onze samenwerking met Thais restaurant Faa Faet is parkeren gratis. Vanaf de parkeerplaats aan de Dammerweg 6 loop je direct naar de boot en vaar je direct het water van de Vecht op. Benieuwd wat er allemaal te ontdekken valt? Lees dan hieronder verder.

Vragen over bootje huren op de Vecht?

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij de veel gestelde vragen of neem contact met ons op! Wij zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 18:00. Naast onze bootverhuur in Weesp, kun je bij ons ook een sloep huren in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Loosdrecht, Huizen en Leiden. Tot snel!

Veel gestelde vragen

Ontdek de sloep

Vaarroutes over de Vecht

Varen over de Vecht en door het hartje van Weesp. Een geweldige manier om te genieten van een prachtige dag op het water! Met de sloep kom je op de mooiste locaties voor een frisse duik, of verken je vanuit een uniek perspectief de mooiste locaties rondom de Vecht. Direct naast de opstaplocatie vind je een bushalte of kan je de auto gratis parkeren. Benieuwd wat je onderweg kan verwachten? Speciaal voor jou hebben we een tweetal routes uitgezet voor een perfecte dag op het water!

sloepje varen kromme rijn

Korte Vechtroute: 3 uur

Een drie uur durende vaartocht. Deze tocht neemt je mee over het noordelijke deel van de Vecht. Zo kan je zowel genieten van de rust van de Vecht als het pittoreske Weesp en Muiden. Deze tocht is ingericht op een rustig vaartempo met eventueel ruimte voor een hapje of drankje onderweg.

Lange Vechtroute: 5 uur

Met deze route van vijf uur laten we je kennis maken met het mooiste deel van de Vecht. Voor de echte liefhebber van het varen of voor diegene die gewoon een dagje heerlijk wil dobberen is dit dé route. Deze route kan ook gevaren worden vanaf onze locatie in Loosdrecht

Tips van Sloepdelen langs de Vecht

Highlights tijdens een vaartocht over de Vecht

Varend met de fluisterboot van Sloepdelen op de Vecht kom je langs de mooiste locaties. Variërend van de flora en fauna rondom het vaarwater van de Vecht tot het oude stadscentrum en de gezelligheid van Weesp; de locatie biedt voor ieder wat wils. Om je een idee te geven wat je kan verwachten hebben we een aantal van de mooiste locaties aan de Vecht op een rijtje gezet.

Gratis parkeren

Gratis parkeren bij onze opstaplocatie, mooi meegenomen!

De Vecht

Deze rivier van 42km behoort tot een van de mooiste stukjes vaarwater van Nederland.

Weesp

Vestingstad Weesp, onderdeel van de Hollandse waterlinie, is rijk aan historie en een genot om doorheen te varen.

Watersport

Op de Vecht wordt de watersport fanatiek beoefend. Zeilers, sloepen, jachten en zwemmers; het is altijd gezellig.

Muiden

Vaar tot aan Vestingstad Muiden. In de stad vind je een ruim aanbod aan Horecagelegenheden.

Nigtevecht

Op onze lange vaarroute nader je al snel Nigtevecht. Heb je ruim de tijd, dan is het zeker leuk een kort rondje te lopen in dit dorp.

Vreeland

Voorheen een belangrijke handelsstad, biedt Vreeland een kijkje in het verleden. Een prachtige historische locatie langs de Vecht.

Laatste nieuws

Varen in Den Haag en Delft!

Ontdek onze nieuwste locatie in het westen De laatste jaren heeft Den Haag geïnvesteerd in het openbreken van oude waterlopen, waardoor je nu de mooiste routes kan varen door de oude binnenstad. Ontdek de prachtige grachten en vaar langs oude verdedigingspoorten. Ontdek historische verhalen die zich afspeelden langs het water, van Jan Steen tot Hendrik Jut! Tijdens de stadsroute ontdek je de eeuwenoude Haagse grachten. Ontdek de historische binnenstad van Den Haag en spot bijvoorbeeld het Strijkijzer of de Hofjeswoningen.…
Lees verder

Summerdeal 2023

Hij is er weer! Heb jij hem al gevonden op onze website? Hij zit verstopt, maar wellicht de beste deal die je deze zomer gaat vinden, de Sloepdelen Zomerdeal 2023! Met deze deal vaar je met maar liefst 50% korting door het hele land. De deal geldt bij een vaartocht van 4 uur, dus een lekker dagje uit! In Amsterdam of Utrecht vaar je voor slechts €135 in totaal. Liever een andere stad ontdekken? Boek dan in Haarlem, Leiden, Zwolle,…
Lees verder

Nieuwe locaties geopend!

Sloepdelen nu ook in Zwolle en Den Haag! Het is maart! En dat betekent dat al onze steigers weer geopend zijn. Onze steigers kennen jullie al in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Haarlem en Loosdrecht, maar deze zomer zijn we ook op twee nieuwe locaties te vinden: Zwolle en Den Haag! Bekijk hier locatie Zwolle. Varen door de grachtenring van Zwolle is een prachtige manier om de Hanzenstad te ontdekken. Op je eigen sloep vaar je dwars door het hartje van de…
Lees verder