Met de boot varen
op de Vecht

Sloep huren op de Vecht

Huur een van onze boten in Weesp en vaar op de Vecht, door het hart van het centrum van Weesp of in de richting van Loenen aan de Vecht.

  • Gratis parkeren bij opstaplocatie
  • Geen vaarbewijs nodig
  • Luxe sloep, comfortabel voor 12 personen
  • Huur voor €60,- per uur, €37,50 voor leden
  • Eenvoudig online reserveren
  • Minimale huurtijd is 2 uur
  • Zet de boot zelf aan met je mobiel
  • Zeer eenvoudig zelf te besturen
  • Je mag zelf eten en drinken meenemen

Een boot huren op de Vecht bij Sloepdelen is zo geregeld

Bij Sloepdelen huur je eenvoudig een boot om te varen op de Vecht. Volg onderstaande stappen en binnen enkele minuten heb je een sloep gereserveerd.

online sloep reserveren

Online reserveren

Reserveer de sloep eenvoudig via de website.

reserveer boot met mobiel

Start de sloep

Een kwartier voor de start van de reservering ontvang je van ons een SMS om de boot te activeren.

vaar in boot door gracht

Lekker varen!

Vaar zelf, 100% elektrisch, over de grachten van Weesp, de Vecht en Muiden

Huur een sloep en vaar zelf op de Vecht

Zelf ervaren hoe het is om in een sloep te varen op de Vecht? Neem je vrienden, collega’s of familie mee voor deze unieke ervaring. Geniet van de omgeving en de vrijheid van het zelfstandig varen. Vaar het stadscentrum van Weesp of Muiden in, of geniet van het varen op de Vecht

Bereikbaarheid bootverhuur op de Vecht bij Weesp

Door onze samenwerking met Thais restaurant Faa Faet is parkeren gratis. Vanaf de parkeerplaats aan de Dammerweg 6 loop je direct naar de boot en vaar je direct het water van de Vecht op. Benieuwd wat er allemaal te ontdekken valt? Lees dan hieronder verder.

Vragen over bootje huren op de Vecht?

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij de veel gestelde vragen of neem contact met ons op! Wij zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 18:00. Naast onze bootverhuur in Weesp, kun je bij ons ook een sloep huren in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Loosdrecht, Huizen en Leiden. Tot snel!

Veel gestelde vragen

Ontdek de sloep

Vaarroutes over de Vecht

Varen over de Vecht en door het hartje van Weesp. Een geweldige manier om te genieten van een prachtige dag op het water! Met de sloep kom je op de mooiste locaties voor een frisse duik, of verken je vanuit een uniek perspectief de mooiste locaties rondom de Vecht. Direct naast de opstaplocatie vind je een bushalte of kan je de auto gratis parkeren. Benieuwd wat je onderweg kan verwachten? Speciaal voor jou hebben we een tweetal routes uitgezet voor een perfecte dag op het water!

sloepje varen kromme rijn

Korte Vechtroute: 3 uur

Een drie uur durende vaartocht. Deze tocht neemt je mee over het noordelijke deel van de Vecht. Zo kan je zowel genieten van de rust van de Vecht als het pittoreske Weesp en Muiden. Deze tocht is ingericht op een rustig vaartempo met eventueel ruimte voor een hapje of drankje onderweg.

Lange Vechtroute: 5 uur

Met deze route van vijf uur laten we je kennis maken met het mooiste deel van de Vecht. Voor de echte liefhebber van het varen of voor diegene die gewoon een dagje heerlijk wil dobberen is dit dé route. Deze route kan ook gevaren worden vanaf onze locatie in Loosdrecht

Tips van Sloepdelen langs de Vecht

Highlights tijdens een vaartocht over de Vecht

Varend met de fluisterboot van Sloepdelen op de Vecht kom je langs de mooiste locaties. Variërend van de flora en fauna rondom het vaarwater van de Vecht tot het oude stadscentrum en de gezelligheid van Weesp; de locatie biedt voor ieder wat wils. Om je een idee te geven wat je kan verwachten hebben we een aantal van de mooiste locaties aan de Vecht op een rijtje gezet.

Gratis parkeren

Gratis parkeren bij onze opstaplocatie, mooi meegenomen!

De Vecht

Deze rivier van 42km behoort tot een van de mooiste stukjes vaarwater van Nederland.

Weesp

Vestingstad Weesp, onderdeel van de Hollandse waterlinie, is rijk aan historie en een genot om doorheen te varen.

Watersport

Op de Vecht wordt de watersport fanatiek beoefend. Zeilers, sloepen, jachten en zwemmers; het is altijd gezellig.

Muiden

Vaar tot aan Vestingstad Muiden. In de stad vind je een ruim aanbod aan Horecagelegenheden.

Nigtevecht

Op onze lange vaarroute nader je al snel Nigtevecht. Heb je ruim de tijd, dan is het zeker leuk een kort rondje te lopen in dit dorp.

Vreeland

Voorheen een belangrijke handelsstad, biedt Vreeland een kijkje in het verleden. Een prachtige historische locatie langs de Vecht.

Laatste nieuws

Varen met het unieke lichtjes kunst spektakel in Amsterdam!

Kom jij de unieke lichtkunstwerken in de grachten van Amsterdam bewonderen? Huur een sloep voor jouw gezelschap en vaar gezellig samen door de magische grachten. Vaar op eigen tempo, neem jouw favoriete drankjes en hapjes mee en geniet van deze bijzondere avonden. Extra tip: neem een lekker kleedje mee, voor de wat koudere avonden! Bij aankomst helpt onze medewerker jullie met het starten van de sloep en krijgen jullie de route mee, waarmee je zoveel mogelijk lichtjes kunt bewonderen. Wil…
Lees verder

Trouwen aan boord bij Sloepdelen

Komen jullie trouwen aan boord bij Sloepdelen? Hebben jullie trouwplannen en ben je aan het oriënteren hoe je jullie dag wilt gaan vieren? Denk dan eens aan een heerlijke vaartocht met alle gasten op de sloepen en kom trouwen bij Sloepdelen! Een gezellige en ontspannen activiteit voor jong en oud! Plan het aansnijden van de taart aan boord of, als jullie als bruidspaar even willen rusten, huur een paar sloepen voor de gasten om hen de ideale borrellocatie te bieden!…
Lees verder

Varen in Den Haag en Delft!

Ontdek onze nieuwste locatie in het westen De laatste jaren heeft Den Haag geïnvesteerd in het openbreken van oude waterlopen, waardoor je nu de mooiste routes kan varen door de oude binnenstad. Ontdek de prachtige grachten en vaar langs oude verdedigingspoorten. Ontdek historische verhalen die zich afspeelden langs het water, van Jan Steen tot Hendrik Jut! Tijdens de stadsroute ontdek je de eeuwenoude Haagse grachten. Ontdek de historische binnenstad van Den Haag en spot bijvoorbeeld het Strijkijzer of de Hofjeswoningen.…
Lees verder