Onze Sloepen

Momenteel hebben wij 2 type sloepen in verschillende Nederlandse steden liggen. De sloepen varen op elektriciteit en met een volle accu kun je ruim 14 uur het water op.

Ontdek de sloep

Foto’s van de sloep

Zo werkt de boot

Milieuvriendelijk het water op

Utrecht

Onze sloepen varen allemaal op elektriciteit, waardoor ze geen directe CO2 uitstoot genereren. Daarnaast zijn de sloepen door de elektrische motor fluisterstil, en veroorzaken ze niet of nauwelijks golfslag.

Onze vloot & type boten

utrecht

De vloot van Sloepdelen bestaat op dit moment ongeveer 60 sloepen en een aantal van het nieuwe type XL Lounge sloep. Deze zijn verdeeld over verschillende steden: Amsterdam, Leiden, UtrechtHaarlem, Weesp, Den Haag, Zwolle en Loosdrecht.

De sloepen zijn van het type Kranerweerd en zijn gebouwd van zeer dik aluminium en kunnen tegen een stootje.  Er is plaats voor 12 personen en er kan tot 14 uur gevaren worden met een volle accu met een snelheid van 6 kilometer per uur.

TheBoatConstructorsThe Boat Constructors

Gedurende het jaar bouwen we ook nieuwe boten. Dit doen we onder de naam ‘The Boat Constructors‘. Naast de assemblage onderhouden we ook onze bestaande vloot en voorzien we de boten af en toe van een frisse nieuwe verflaag.