Met de boot varen
op de Vecht

Nu reserveren
Laden...

Sloep huren in Weesp

Sloep varen op de Vecht

Huur een van onze boten in Weesp en vaar op de Vecht, door het hart van het centrum van Weesp of in de richting van Loenen aan de Vecht.

  • Gratis parkeren bij opstaplocatie
  • Luxe boot, geschikt voor 8 personen
  • Geen vaarbewijs nodig voor de sloep
  • Huur voor €55,- per uur, €37,50 voor leden
  • Elektrische sloep, tot 15 uur non-stop varen
  • Boot kan geactiveerd worden met je mobiel
  • 2 uur varen is de minimale vaarduur
  • Zeer eenvoudig zelf te besturen
  • Locatie bootverhuur aan de Vecht
sloep sloepdelen

Een boot huren in Weesp bij Sloepdelen is zo geregeld

Bij Sloepdelen huur je eenvoudig een boot om te varen op de Vecht. Volg onderstaande stappen en binnen enkele minuten heb je een sloep gereserveerd.

online sloep reserveren

Online reserveren

Reserveer de sloep eenvoudig via de website.

reserveer boot met mobiel

Start de sloep

Een kwartier voor de start van de reservering ontvang je van ons een SMS om de boot te activeren.

vaar in boot door gracht

Lekker varen!

Vaar zelf, 100% elektrisch, over de grachten van Weesp, de Vecht en Muiden

Onze tarieven in Weesp

Geen lid
Uurtarief
Nu reserveren
€ 55,00 + € 150,00 borg
Sloepdelen lid
Daluren
Piekuren
Meer info
€ 37,50
€ 37,50

Huur een sloep bij Weesp, en vaar zelf op de Vecht

Zelf ervaren hoe het is om in een sloep te varen op de Vecht? Neem je vrienden, collega’s of familie mee voor deze unieke ervaring. Geniet van de omgeving en de vrijheid van het zelfstandig varen. Vaar het stadscentrum van Weesp of Muiden in, of geniet van het varen op de Vecht

Bereikbaarheid bootverhuur op Vecht bij Weesp

Door onze samenwerking met Thais restaurant Faa Faet is parkeren gratis. Vanaf de parkeerplaats aan de Dammerweg 6 loop je direct naar de boot en vaar je direct het water van de Vecht op. Benieuwd wat er allemaal te ontdekken valt? Lees dan hieronder verder.

Vragen over bootje huren in Weesp?

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij de ‘veel gestelde vragen‘ of neem contact met ons op! Wij zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 18:00. Naast onze bootverhuur in Weesp, kun je bij ons ook een sloep huren in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Loosdrecht, Huizen en Leiden. Tot snel!

Veel gestelde vragen

Ontdek de sloep

Vaarroutes rondom Weesp

Varen over de Vecht en met de boot varen door het hartje van Weesp. Een geweldige manier om te genieten van een prachtige dag op het water! Met de sloep kom je op de mooiste locaties voor een frisse duik, of verken je vanuit een uniek perspectief de mooiste locaties rondom de Vecht. Direct naast de opstaplocatie vind je een bushalte of kan je de auto gratis parkeren. Benieuwd wat je onderweg kan verwachten? Speciaal voor jou hebben we een tweetal routes uitgezet voor een perfecte dag op het water!

sloepje varen kromme rijn

Korte Vechtroute: 3 uur

Een drie uur durende vaartocht. Deze tocht neemt je mee over het noordelijke deel van de Vecht. Zo kan je zowel genieten van de rust van de Vecht als het pittoreske Weesp en Muiden. Deze tocht is ingericht op een rustig vaartempo met eventueel ruimte voor een hapje of drankje onderweg.

Lange Vechtroute: 5 uur

Met deze route van vijf uur laten we je kennis maken met het mooiste deel van de Vecht. Voor de echte liefhebber van het varen of voor diegene die gewoon een dagje heerlijk wil dobberen is dit dé route. Deze route kan ook gevaren worden vanaf onze locatie in Loosdrecht

Tips van Sloepdelen in Weesp

Highlights tijdens een vaartocht over de Vecht

Varend met de fluisterboot van Sloepdelen op de Vecht kom je langs de mooiste locaties. Variërend van de flora en fauna rondom het vaarwater van de Vecht tot het oude stadscentrum en de gezelligheid van Weesp; de locatie biedt voor ieder wat wils. Om je een idee te geven wat je kan verwachten hebben we een aantal van de mooiste locaties aan de Vecht op een rijtje gezet.

Gratis parkeren

Gratis parkeren bij onze opstaplocatie, mooi meegenomen!

De Vecht

Deze rivier van 42km behoort tot een van de mooiste stukjes vaarwater van Nederland.

Weesp

Vestingstad Weesp, onderdeel van de Hollandse waterlinie, is rijk aan historie en een genot om doorheen te varen.

Watersport

Op de Vecht wordt de watersport fanatiek beoefend. Zeilers, sloepen, jachten en zwemmers; het is altijd gezellig.

Muiden

Vaar tot aan Vestingstad Muiden. In de stad vind je een ruim aanbod aan Horecagelegenheden.

Nigtevecht

Op onze lange vaarroute nader je al snel Nigtevecht. Heb je ruim de tijd, dan is het zeker leuk een kort rondje te lopen in dit dorp.

Vreeland

Voorheen een belangrijke handelsstad, biedt Vreeland een kijkje in het verleden. Een prachtige historische locatie langs de Vecht.

Laatste nieuws

Dit was de Canal Parade!

Een geslaagde editie van de wereldberoemde botenparade   De Canal Parade in Amsterdam is elke zomer het hoogtepunt van de jaarlijkse Pride Amsterdam, met uitbundig versierde dekschuiten en niet minder uitbundige opvarenden en bezoekers in bootjes en op de kade langs de kant. Nergens anders ter wereld vind je een festival dat vergelijkbaar is met de Pride Amsterdam. Een dag waar we alle vormen van liefde en mensen, waaronder cisgenders, homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, transgenders en ieder ander persoon van…
Lees verder

Pride Amsterdam!

Het is zover! Yes, we zijn los! Gisteren is dan officieel de Pride Amsterdam van start gegaan. Tot 7 augustus kleurt de gehele stad Amsterdam alle kleuren van de LGBTQIA+ vlag. Al twintig jaar is de botenparade onlosmakelijk verbonden met Amsterdam en niet meer weg te denken uit de binnenstad. Zaterdag 6 augustus vind de wereldberoemde botenparade plaats. Om 12:00 start deze bij Oosterdok, waarna er via de Nieuwe Herengracht, Amstel en Prinsengracht wordt gevaren om uiteindelijk te eindigen bij de…
Lees verder

Dit was Utrecht Pride 2022!

Nagenieten van de Utrechtse Canal Pride 2022 Afgelopen zaterdag 4 juni werd de Pride Month toepasselijk afgetrapt met de Utrecht Canal Pride! En wat was het een geweldige dag! In het meest kleurrijke decor stonden tienduizenden bezoekers langs de Utrechtse grachten om de meer dan 50 organisaties die zich inzetten voor de LHBTQI+ gemeenschap aan te moedigen. Trots vaarden wij dit jaar voor het eerste mee met een van onze sloepjes. We hebben genoten en het was voor herhaling vatbaar.…
Lees verder