Met de boot varen
op de Vecht

Nu reserveren
Laden...

Sloep huren in Weesp

Sloep varen op de Vecht

Huur een van onze boten in Weesp en vaar op de Vecht, door het hart van het centrum van Weesp of in de richting van Loenen aan de Vecht.

  • Gratis parkeren bij opstaplocatie
  • Luxe boot, geschikt voor 8 personen
  • Geen vaarbewijs nodig voor de sloep
  • Slechts €50,- per uur, €35,- voor leden
  • Elektrische sloep, tot 15 uur non-stop varen
  • Boot kan geactiveerd worden met je mobiel
  • 2 uur varen is de minimale vaarduur
  • Zeer eenvoudig zelf te besturen
  • Locatie bootverhuur aan de Vecht
sloep sloepdelen

Een boot huren in Weesp bij Sloepdelen is zo geregeld

Bij Sloepdelen huur je eenvoudig een boot om te varen op de Vecht. Volg onderstaande stappen en binnen enkele minuten heb je een sloep gereserveerd.

online sloep reserveren

Online reserveren

Reserveer de sloep eenvoudig via de website.

reserveer boot met mobiel

Start de sloep

Een kwartier voor de start van de reservering ontvang je van ons een SMS om de boot te activeren.

vaar in boot door gracht

Lekker varen!

Vaar zelf, 100% elektrisch, over de grachten van Weesp, de Vecht en Muiden

Onze tarieven in Weesp

Geen lid
Uurtarief
Nu reserveren
€ 50,00 + € 150,00 borg
Sloepdelen lid
Daluren
Piekuren
Meer info
€ 35,00
€ 35,00

Huur een sloep op de Vecht in Weesp

Zelf ervaren hoe het is om in een sloep te varen op de Vecht? Neem je vrienden, collega’s of familie mee voor deze unieke ervaring. Geniet van de omgeving en de vrijheid van het zelfstandig varen. Vaar het stadscentrum van Weesp of Muiden in, of geniet van het varen op de Vecht

Bereikbaarheid bootverhuur in Weesp

Door onze samenwerking met Thais restaurant Faa Faet is parkeren gratis. Vanaf de parkeerplaats aan de Dammerweg 6 loop je direct naar de boot en vaar je direct het water van de Vecht op. Benieuwd wat er allemaal te ontdekken valt? Lees dan hieronder verder.

Vragen over bootje huren in Weesp?

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij de ‘veel gestelde vragen‘ of neem contact met ons op! Wij zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 18:00. Naast onze bootverhuur in Weesp, kun je bij ons ook een sloep huren in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Loosdrecht en Leiden. Tot snel!

Veel gestelde vragen

Ontdek de sloep

Vaarroutes rondom Weesp

Varen over de Vecht en met de boot varen door het hartje van Weesp. Een geweldige manier om te genieten van een prachtige dag op het water! Met de sloep kom je op de mooiste locaties voor een frisse duik, of verken je vanuit een uniek perspectief de mooiste locaties rondom de Vecht. Direct naast de opstaplocatie vind je een bushalte of kan je de auto gratis parkeren. Benieuwd wat je onderweg kan verwachten? Speciaal voor jou hebben we een tweetal routes uitgezet voor een perfecte dag op het water!

sloepje varen kromme rijn

Korte Vechtroute: 3 uur

Een drie uur durende vaartocht. Deze tocht neemt je mee over het noordelijke deel van de Vecht. Zo kan je zowel genieten van de rust van de Vecht als het pittoreske Weesp en Muiden. Deze tocht is ingericht op een rustig vaartempo met eventueel ruimte voor een hapje of drankje onderweg.

Lange Vechtroute: 5 uur

Met deze route van vijf uur laten we je kennis maken met het mooiste deel van de Vecht. Voor de echte liefhebber van het varen of voor diegene die gewoon een dagje heerlijk wil dobberen is dit dé route. Deze route kan ook gevaren worden vanaf onze locatie in Loosdrecht

Tips van Sloepdelen in Weesp

Highlights bootverhuur Weesp

Varend met de fluisterboot van Sloepdelen op de Vecht kom je langs de mooiste locaties. Variërend van de flora en fauna rondom het vaarwater van de Vecht tot het oude stadscentrum en de gezelligheid van Weesp; de locatie biedt voor ieder wat wils. Om je een idee te geven wat je kan verwachten hebben we een aantal van de mooiste locaties aan de Vecht op een rijtje gezet.

Gratis parkeren

Gratis parkeren bij onze opstaplocatie, mooi meegenomen!

De Vecht

Deze rivier van 42km behoort tot een van de mooiste stukjes vaarwater van Nederland.

Weesp

Vestingstad Weesp, onderdeel van de Hollandse waterlinie, is rijk aan historie en een genot om doorheen te varen.

Watersport

Op de Vecht wordt de watersport fanatiek beoefend. Zeilers, sloepen, jachten en zwemmers; het is altijd gezellig.

Muiden

Vaar tot aan Vestingstad Muiden. In de stad vind je een ruim aanbod aan Horecagelegenheden.

Nigtevecht

Op onze lange vaarroute nader je al snel Nigtevecht. Heb je ruim de tijd, dan is het zeker leuk een kort rondje te lopen in dit dorp.

Vreeland

Voorheen een belangrijke handelsstad, biedt Vreeland een kijkje in het verleden. Een prachtige historische locatie langs de Vecht.

Laatste nieuws

grachtenroute amsterdam

Amsterdam en Weesp de hele winter geopend!

Ontdek Amsterdam en Weesp deze herfst!   In de afgelopen weken zijn een aantal van onze sloepen terug in hun winterstalling gegaan om zich klaar te maken voor een spetterend 2022 seizoen! In Utrecht, Leiden en Haarlem wordt nog even doorgevaren, maar ook hier zullen de wateren vanaf november een stuk rustiger zijn zonder onze sloepen. Maar, niet getreurd: onze locaties in Amsterdam en Weesp blijven dit jaar de hele winter door geopend! Geniet nog van de laatste zonnige dagen…
Lees verder

Sloepdelen Instagram

Varen op je eigen sloepje in Nederland? Ervaar het alvast op onze instagram! Hier delen wij de mooiste beelden van onze sloepen, ervaringen van gasten en prachtige foto’s van onze locaties. Zo kan je van tevoren alvast inschatten wat je per locatie kan verwachten. Kom jij binnenkort varen of heb je gevaren? Deel dan je eigen beelden door ons te taggen @sloepdelen, en voeg de hashtag #sloepdelen toe. De leukste foto’s en video’s delen wij in ons verhaal of op…
Lees verder

Nieuwe locatie geopend!

Welkom bij Sloepdelen Weesp! Per direct is onze nieuwe locatie in Weesp geopend. Vanaf de steiger aan de Dammerweg 6A stap je direct aan boord en vaar je binnen enkele seconden weg. Met een gratis parkeerplaats en een bushalte direct naast de opstap is deze locatie perfect bereikbaar. Op zoek naar een rustige vaartocht over de prachtige Vecht? Huur dan een sloep op de Vecht met Sloepdelen! Om je op weg te helpen hebben wij alvast een tweetal vaarroutes voor…
Lees verder