Veel gestelde vragen

Vind hier je antwoord. Geen antwoord op je vraag kunnen vinden? Neem dan contact met ons op!

Algemeen

Sloepen

Lidmaatschap

 • Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

  Je kan het lidmaatschap op deze pagina opzeggen, of je kan ons een email sturen.

 • Hoe gaat de betaling in zijn werk?

  De lidmaatschapskosten worden rond de 20e ofwel maandelijks of jaarlijks afgeschreven via automatische incasso. In de eerste week van de maand zullen wij je een factuur sturen met daarop de kosten voor je reservering(en) van de vorige maand. Deze zullen wij vervolgens binnen enkele dagen incasseren.

 • Wat is de opzegtermijn?

  De opzegtermijn is gelijk aan de betaaltermijn van je lidmaatschap. Betaal je maandelijks? Dan is de opzegtermijn een kalendermaand, met een minimale betaalperiode van 3 maanden. Betaal je jaarlijks? Geef dan minimaal 1 kalendermaand voorafgaand aan de vernieuwing van het jaarlijkse lidmaatschap aan dat je het abonnement wil stopzetten. Tussentijds opzeggen met restitutie van betaalde lidmaatschapsgelden is niet mogelijk. De borgsom wordt vervolgens binnen 10 werkdagen na de einddatum van je lidmaatschap aan je geretourneerd, mits er geen openstaande kosten zijn. Opzeggen kan hier. 

 • Kan ik mijn lidmaatschap delen met iemand anders?

  Het abonnement staat op naam van één persoon die ook verantwoordelijk is in geval van schade of letsel door schuld. Zich hiervan bewust, bepaalt deze persoon wie zijn of haar toegangscode mag gebruiken.

 • Kan ik op ieder moment lid worden?

  Je kunt op ieder moment lid worden. Wanneer je je voor de 15e van de maand aanmeld, dan betaal je voor de hele maand. Wanneer je op of na de 15e lid wordt betaal je pas de volgende maand.

 • Hoe oud moet ik zijn om lid te worden?

  De minimale leeftijd om lid te worden van Sloepdelen is 18 jaar.

 • Wat zijn de kosten van een Sloepdelen lidmaatschap?

  Dit is afhankelijk van het type lidmaatschap. Het lidmaatschap waarbij je maandelijks betaalt kost €27,50 per maand gedurende de maanden maart tot en met oktober, indien je (ineens) jaarlijks betaalt is het €200,- per jaar (je krijgt dan € 20,- korting t.o.v. 8 maandelijks betalingen). In de wintermaanden kan er in principe geen sloep worden gehuurd, voor die periode is dan ook geen maandelijks lidmaatschapsgeld verschuldigd. Ook betalen leden een borgsom aan het begin van het contract. Deze zal worden geretourneerd wanneer het lidmaatschap wordt beëindigd, binnen 10 werkdagen.