Teambuilding

Teambuilding op het water

Een sloep varen samen met je collega’s is een origineel uitje om effectief teambuilding te versterken.

Voor zowel kleine als grote groepen is het mogelijk om een teambuilding uitje te organiseren op het water. Sloep varen is een ideale combinatie van varen, sightseeing, gezelligheid en vermakelijke wedstrijdelementen.

Maak een relaxte tocht van 2 of 4 uur en vaar langs de mooiste plekken van Amsterdam, Utrecht, Leiden, Haarlem of Loosdrecht. Onze elektrische sloepen zijn stil, dus onderweg kun je ongestoord kletsen. Een sloepentocht  is het ideale bedrijfsuitje om teambuilding mee te versterken.

  • 12-persoons elektrische sloep
  • Samen lekker relaxen
  • Bestuur samen de sloep
  • Doe de puzzeltocht of speel het Sloepen Spel
  • Geschikt tot 240 personen
  • Geen vaarbewijs nodig
  • Geniet van een stille sloep

Teambuilding arrangementen

Zijn jij en je collega’s wel in voor een uitdaging? Ga dan gezamenlijk de puzzeltocht of het Sloepen Spel aan. Al puzzelend varen jullie langs de mooiste plekken van Amsterdam, Utrecht, Leiden, Haarlem of Loosdrecht. Bekijk hieronder onze teambuilding arrangementen die door onze partner worden georganiseerd.

boot huren en over gracht amsterdam varen
bedrijfsuitje boot varen teambuilding
boten huren sloepen varen opdrachten

Ontdek de sloep

Momenteel hebben wij 66 sloepen liggen in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Haarlem, Weesp, Den Haag, Zwolle en Loosdrecht. Onze sloepen hebben een capaciteit van 12 personen en zijn eenvoudig te besturen. Met je mobiele telefoon kun je de sloep starten en stoppen. Aan boord vind je veel opbergruimte waar je gemakkelijk al je spullen kwijt kunt.

Recensies teambuilding

Geïnteresseerd in het organiseren van een teambuilding bedrijfsuitje bij Sloepdelen? Lees de ervaringen van anderen!

Wij hebben een teambuilding uitje van 4 uur op het water gehad. Al varend zagen we veel van Amsterdam. We voeren zelfs langs de grote cruiseschepen. Alles was goed geregeld! We genoten zorgeloos van het weer en van de boottocht. Bij aankomst was een medewerker al bezig met het droogmaken van de boot. De boot is gemakkelijk te besturen en goed wendbaar.

Erik

Op de Nassaukade opgestapt voor 4 uur varen. Wij waren bang dat 4 uur te lang zou zijn, maar dit is absoluut niet het geval! De tijd vloog om. We hadden zelf hapjes en drankjes mee en genoten van elke minuut op de boot! Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Was echt super, ik ga zeker weer eens boeken bij Sloepdelen!

Karin

Met collega’s heb ik bij Sloepdelen een sloep gehuurd. Wij hadden absoluut geen ervaring met het varen met een sloep, maar het was heel goed te doen. Op de kade werden we door zeer vriendelijk personeel geholpen. Alle drankjes stonden klaar in de koelbox. Top geregeld! Ook de boot was erg schoon en veel ruimer dan we vooraf hadden gedacht. De boottocht verliep lekker rustig. Een echte aanrader!

Eric

Contact opnemen

Verras je collega’s en organiseer een teambuilding uitje op het water. Neem gerust contact op met ons. We bespreken graag de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen met onze partner: monsterevents.nl