Koningsdag

Sloepdelen Koningsdag 2022

Dit jaar varen met Koningsdag? Huur een boot op de grachten van Amsterdam voor het reguliere tarief! In deze gekke tijd hanteren wij geen aangepaste tarieven, maar kan je gewoon genieten van ons vaste tarief. Trek de oranje kleren aan en geniet van een heerlijke dag op het water!

Vaar tijdens Koningsdag in een sloep door de oranje gekleurde Amsterdamse of Utrechtse grachten!

Wat te doen met Koningsdag? Tijdens een van de grootste en mooiste nationale feestdagen in Nederland trekt heel het land gaat erop uit. Amsterdam trekt ruim 800.000 bezoekers op deze speciale dag wanneer de stad in een oranje zee gesierd gaat.

Ook op het water is het een groot spektakel. Varen in Amsterdam op 27 april is nog specialer dan een boottocht in Amsterdam op elke andere dag. Er zijn verschillende activiteiten in Amsterdam verspreid door de hele stad. Met een sloep vaar je overal langs en vier je ondertussen met alle andere mensen die varen in Amsterdam een feestje op het water! Bootverhuur in Amsterdam kent topdrukte tijdens Koningsdag, dus neem tijdig contact op als je wil varen tijdens Koningsdag. Want wat is nou leuker dan met je vrienden, familie of collega’s in een bootje de grachten op te gaan.

Tarieven 2022

In Amsterdam kun je op Koningsdag alleen een sloep voor de gehele dag huren voor € 650 (leden betalen € 500), boekingsaanvragen voor Amsterdam zijn alleen mogelijk door een e-mail te sturen naar amsterdam@sloepdelen.nl). Voor Utrecht geldt een toeslag tussen 12:00 en 18:00. In Haarlem, Leiden, Loosdrecht en Weesp kunnen de sloepen op de reguliere wijze  worden gereserveerd via het reserveringssysteem.

Contact Sloepdelen

Timelapse

Bron: youtube

Wij vonden nog een leuke impressie van de drukte op het water