Over Sloepdelen

In 2007 is Sloepdelen begonnen met de verhuur van elektrische sloepen in Amsterdam. Enkele jaren later zijn de activiteiten uitgebreid naar Leiden, Utrecht, Den Haag & Delft, Haarlem, Weesp, Zwolle en Loosdrecht.

Over de jaren is flink geïnvesteerd in de sloepen, het onderhoud en de gebruikservaring. Door de schaalvergroting die heeft plaatsgevonden is er voor het onderhoud een vaste partner aangetrokken. Verder is het personeelsbestand van Sloepdelen uitgebreid. Tijdens deze uitbreidingen is er ook een zelf ontwikkeld reserveringssysteem in gebruik genomen wat continu verbeterd en verder geoptimaliseerd wordt.

Al met al is Sloepdelen over de jaren flink gegroeid, door de verhoogde capaciteit en het extra personeel kunnen we nu nog meer voor onze klanten betekenen. Naast losse verhuur verzorgen we ook evenementen in meerdere steden.

Voorop staat voor Sloepdelen dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten  op het water in onze elektrische sloepen.

boten huren opdrachten event bedrijsuitje

In het verlengde van onze verhuuractiviteiten zijn er nog drie partnerbedrijven:

Sloep Huren Utrecht

Sinds 2006 verzorgen wij boottochten in en rond Utrecht. Tijdens de rondvaart stuurt een gezellige schipper u over de gracht in één van onze drie grote sloepen. Al jaren lang genieten we van de vele gezelschappen die bij ons komen varen!

reserveren

Let’s Book

Let’s Book is het reserveringssysteem dat achter onze website zit. Dit hebben we samen met Studio Sugarfree ontwikkeld, en de software bieden we nu ook aan andere verhuurders aan.

boat constructors

The Boat Constructors

Na een vol seizoen te hebben gevaren, zijn de sloepen toe aan welverdiend onderhoud. Dit doet het bedrijf The Boat Constructors voor ons, in een loods in Aalsmeer. Tegelijkertijd kunnen er hier 3 a 4 sloepen worden onderhouden en geschilderd, om weer in topconditie aan het nieuwe vaarseizoen te beginnen!