Bezorging over het water
Amsterdam, Utrecht, Leiden en Haarlem
SupportyourlocalsNL

In deze uitdagende tijd ondersteunt Sloepdelen projecten zoals #supportyourlocals. We staan klaar mooie initiatieven te helpen met de bezorging over het water.

In het kort

De horeca ligt op zijn gat. Dat het een ramp is voor chefs en restauranthouders is duidelijk. Minder zichtbaar zijn de lokale producenten die veelal voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van de horeca. Terwijl de schappen van de supermarkt worden leeg gehamsterd kunnen ondernemers hun mooie lokaal geproduceerde waar niet kwijt. Daarom roept Support Your Locals heel Nederland op om de lokale producenten in de armen te sluiten en samen korte ketens op te bouwen. De eerste initiatieven onder de vlag van #supportyourlocalsNL zijn al ontstaan in Amsterdam en Utrecht.

Wat we doen

Op het moment helpen we #supportyourlocalsNL met de bezorging van de Amsterdam box.

We varen elke dag uit met onze boten om de pakketten af te leveren bij consumenten. Door de elektrische sloepen in te zetten voor dit goede doel kunnen de boxen door heel Amsterdam worden bezorgd aan huis, zodat minder mensen de deur uit hoeven en iedereen thuis kan genieten van deze heerlijke dingen! Zo schreef de Westlandkrant over dit initiatief en lees hier het uitgebreide artikel in de Volkskrant!

De mogelijkheden

In Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Leiden hebben we elektrosloepen die ingezet kunnen worden voor transport over het water. In Amsterdam en Utrecht zijn wij al blij om een bijdrage te kunnen leveren aan de logistiek en bezorging van de supportyourlocalboxen. Ben jij zelf bezig met het opzetten van een initiatief in een van bovenstaande steden? Laat het ons weten via dit formulier! Wij denken graag met je mee hoe wij jouw supportyourlocalNL initiatief een groot succes kunnen maken! Heb je tijd over en wil je helpen in de bezorging? Meld je dan hier aan als schipper.

Bestel jouw support your locals box NL voor Amsterdam of Utrecht!

Laat ons de box thuisbezorgen, of haal hem op bij een van de ophaalpunten. Klik voor meer informatie op de onderstaande links. Bij het verpakken en leveren wordt streng rekening gehouden met de veiligheid om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.