Schippers gezocht
In Amsterdam & Utrecht

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers om  #supportyourlocals te helpen met het bezorgen van de pakketten!

🕐 Heb jij tijd over?

👍🏻 Zin om te helpen?

☀️Wil je naar buiten?

🗓Min. 2 dagen beschikbaar?

⚓️Geen vaarbewijs nodig!

👫Ouder dan 16 jaar?

Heb jij zeebenen en Netflix al uitgespeeld? Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Als jij jouw lokale ondernemers  ook wilt helpen,  meld je dan hieronder aan als schipper  ⬇️

Aanmeldformulier

In het kort

De horeca ligt op zijn gat. Dat het een ramp is voor chefs en restauranthouders is duidelijk. Minder zichtbaar zijn de lokale producenten die veelal voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van de horeca. Terwijl de schappen van de supermarkt worden leeg gehamsterd kunnen ondernemers hun mooie lokaal geproduceerde waar niet kwijt. Daarom roept Support Your Locals heel Nederland op om de lokale producenten in de armen te sluiten en samen korte ketens op te bouwen. De eerste initiatieven onder de vlag van #supportyourlocalsNL zijn al ontstaan in Amsterdam en Utrecht.

Meer informatie op supportlocals.nl

Hoe jij kan helpen!

Op het moment helpen we #supportyourlocalsNL met de bezorging van de Amsterdam box en De locals box in Utrecht.

We varen elke dag uit met onze boten om de pakketten af te leveren bij consumenten. Door de elektrische sloepen in te zetten voor dit goede doel kunnen de boxen door heel Amsterdam worden bezorgd aan huis, zodat minder mensen de deur uit hoeven en iedereen thuis kan genieten van deze heerlijke dingen!

Sloepdelen als logistiek partner

In Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Leiden hebben we elektrosloepen die ingezet kunnen worden voor transport over het water. In Amsterdam en Utrecht zijn wij al blij om een bijdrage te kunnen leveren aan de logistiek en bezorging van de supportyourlocalboxen. Ben jij zelf bezig met het opzetten van een initiatief in een van bovenstaande steden? Laat het ons weten via dit formulier! Wij denken graag met je mee hoe wij jouw supportyourlocalNL initiatief een groot succes kunnen maken! Heb je tijd over en wil je helpen in de bezorging? Meld je dan hier aan als schipper.

Heb je vragen? Lees hier meer  of neem contact op met een van onze medewerkers. Kan of wil je niet helpen als bezorger, maar wil je toch iets bijdragen? Koop dan een Box!