Nieuwe vacatures

Is werken bij Sloepdelen iets voor jou?

Zoek jij een sociale baan met verantwoordelijkheid? Werken in een gezellig team en alle ruimte krijgen voor jouw talenten? Bij Sloepdelen kijken we niet naar opleiding, maar naar kennis, talent en karakter: weet jij nog niet goed wat je wilt qua werk maar weet je wel waar jij goed in bent? Laat ons weten wat jij zoekt en waar jij absoluut goed in bent. Solliciteer direct voor een van de onderstaande functies:

Als kantoor medewerker bij Sloepdelen is het jouw hoofdtaak om de verhuur van de sloepen zo soepel mogelijk te laten verlopen en de klantbeleving zo fijn mogelijk te maken. Je hebt klantcontact via mail en telefoon en stuurt steigermedewerkers aan gedurende de dag. Daarnaast zullen jouw taken worden afgestemd op jouw talenten of studie: samen maken we jouw takenpakket de leukste voor jou. Je werkt in een jong, klein team op een centrale locatie in Amsterdam. Werkdagen zijn doordeweeks of een combinatie van doordeweeks en weekend: wat jij wil!

Houd jij van boten en werken in de buitenlucht en lekker actief bezig zijn?
Als steigermanager van Sloepdelen in Amsterdam fiets jij lekker door de stad langs de locaties en zorg jij dat alles tot in de puntjes verzorgd is! Natuurlijk lunch je op kantoor (volledig verzorgd) met jouw collega’s en overleg je de huidige situatie of uitdagingen die jij bent tegengekomen.

Verder zoeken we altijd meer steigermedewerkers verspreid door Nederland. Woonachtig rondom Amsterdam, Utrecht, Leiden, Haarlem, Huizen of Loosdrecht? Kijk eens naar een bijbaantje op de steiger. Jij mag bij Sloepdelen jouw diensten zelf indelen: Rond tentamenweken wil je misschien even helemaal niet werken, terwijl je in rustige weken juist veel uren wilt maken.

Houd jij van elektrotechniek, technisch onderhoud en boten? Kijk dan naar onze vacature voor allround medewerker bootonderhoud. Technische kennis is een pré, maar geen vereiste: we kunnen jou alles leren! Het gaat hier om 4-5 dagen in de week. Je werkt in een hecht team waarin hard werken en gezelligheid voorop staat. Een afwisselende baan waarbij je veel zal leren!

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

De Sloepdelen Cadeaubon

Geen cadeau stress meer deze maand! Geen tripje naar de blokker nét voor sluitingstijd. Geen te dure haarfohn. Geen te goedkope kaars. Geen awkward lootje. Geen kraskalanders. Geen lege handen. Nee, vanaf nu geen zorgen meer, want wij hebben het ideale cadeau dit jaar gewoon voor je klaarliggen! De Sloepdelen Cadeaubon! Kies uit een van de bedragen, vul je gegevens in en wij regelen de rest! Een feestelijke cadeaubon komt jouw kant op. Want wat is er nou leuker dan…
Lees verder

Amsterdam Lichtjesfestijn

Het is bijna zover! Tijdens de elfde editie neemt dit festival je mee in de wereld van de verbeelding. Laat je inspireren door de twintig lichtkunstwerken tegen het winterse decor van Amsterdam en Imagine Beyond. De 20 kunstwerken worden geplaatst in en om de grachten van Amsterdam Centrum-Oost. Vanaf 1 december t/m 22 januari gaan iedere avond om 17.00 uur de lichten aan. Beleef het Amsterdamse lichtjesfestijn varend over de Amsterdamse grachten in een van onze sloepjes. En alsof dat niet genoeg…
Lees verder

Winterkorting Elandsgracht!

Vanaf 1 november vaar je met korting! Yes, het winterseizoen gaat beginnen! Vanaf 1 november sluiten bíjna alle locaties, op onze Elandsgracht na. Soms wordt er vergeten hoe leuk het kan zijn om te varen in dit seizoen, maar vergis je niet: door Amsterdam varen in de schemering met een dekentje, kijkend naar al het glinsterende pracht en praal langs de kant is misschien nog wel leuker dan varen in de zomer! Laat staan wanneer het Amsterdam Light Festival van…
Lees verder