Nieuwe vacatures

Is werken bij Sloepdelen iets voor jou?

Zoek jij een sociale baan met verantwoordelijkheid? Werken in een gezellig team en alle ruimte krijgen voor jouw talenten? Bij Sloepdelen kijken we niet naar opleiding, maar naar kennis, talent en karakter: weet jij nog niet goed wat je wilt qua werk maar weet je wel waar jij goed in bent? Laat ons weten wat jij zoekt en waar jij absoluut goed in bent. Solliciteer direct voor een van de onderstaande functies:

Als kantoor medewerker bij Sloepdelen is het jouw hoofdtaak om de verhuur van de sloepen zo soepel mogelijk te laten verlopen en de klantbeleving zo fijn mogelijk te maken. Je hebt klantcontact via mail en telefoon en stuurt steigermedewerkers aan gedurende de dag. Daarnaast zullen jouw taken worden afgestemd op jouw talenten of studie: samen maken we jouw takenpakket de leukste voor jou. Je werkt in een jong, klein team op een centrale locatie in Amsterdam. Werkdagen zijn doordeweeks of een combinatie van doordeweeks en weekend: wat jij wil!

Houd jij van boten en werken in de buitenlucht en lekker actief bezig zijn?
Als steigermanager van Sloepdelen in Amsterdam fiets jij lekker door de stad langs de locaties en zorg jij dat alles tot in de puntjes verzorgd is! Natuurlijk lunch je op kantoor (volledig verzorgd) met jouw collega’s en overleg je de huidige situatie of uitdagingen die jij bent tegengekomen.

Verder zoeken we altijd meer steigermedewerkers verspreid door Nederland. Woonachtig rondom Amsterdam, Utrecht, Leiden, Haarlem, Huizen of Loosdrecht? Kijk eens naar een bijbaantje op de steiger. Jij mag bij Sloepdelen jouw diensten zelf indelen: Rond tentamenweken wil je misschien even helemaal niet werken, terwijl je in rustige weken juist veel uren wilt maken.

Houd jij van elektrotechniek, technisch onderhoud en boten? Kijk dan naar onze vacature voor allround medewerker bootonderhoud. Technische kennis is een pré, maar geen vereiste: we kunnen jou alles leren! Het gaat hier om 4-5 dagen in de week. Je werkt in een hecht team waarin hard werken en gezelligheid voorop staat. Een afwisselende baan waarbij je veel zal leren!

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Summerdeal 2023

Hij is er weer! Heb jij hem al gevonden op onze website? Hij zit verstopt, maar wellicht de beste deal die je deze zomer gaat vinden, de Sloepdelen Zomerdeal 2023! Met deze deal vaar je met maar liefst 50% korting door het hele land. De deal geldt bij een vaartocht van 4 uur, dus een lekker dagje uit! In Amsterdam of Utrecht vaar je voor slechts €135 in totaal. Liever een andere stad ontdekken? Boek dan in Haarlem, Leiden, Zwolle,…
Lees verder

Nieuwe locaties geopend!

Sloepdelen nu ook in Zwolle en Den Haag! Het is maart! En dat betekent dat al onze steigers weer geopend zijn. Onze steigers kennen jullie al in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Haarlem en Loosdrecht, maar deze zomer zijn we ook op twee nieuwe locaties te vinden: Zwolle en Den Haag! Bekijk hier locatie Zwolle. Varen door de grachtenring van Zwolle is een prachtige manier om de Hanzenstad te ontdekken. Op je eigen sloep vaar je dwars door het hartje van de…
Lees verder

Varen tijdens Koningsdag!

Vier Koningsdag vanaf het water met Sloepdelen Yes, woensdag 27 april is het zover, Koningsdag 2023! De dag dat iedereen zijn kast omgooit tot het oranje kledingstuk is gevonden en de dag dat we de straat op gaan om de meest belangrijke verjaardag te vieren! Elk jaar kleuren de straten, grachten en singels oranje in elke stad. Het leukste vier je Koningsdag nou eenmaal op het water. Daarom zijn onze sloepen uiteraard ook weer te reserveren voor deze dag. In…
Lees verder