Nieuwe vacatures

Is werken bij Sloepdelen iets voor jou?

Zoek jij een sociale baan met verantwoordelijkheid? Werken in een gezellig team en alle ruimte krijgen voor jouw talenten? Bij Sloepdelen kijken we niet naar opleiding, maar naar kennis, talent en karakter: weet jij nog niet goed wat je wilt qua werk maar weet je wel waar jij goed in bent? Laat ons weten wat jij zoekt en waar jij absoluut goed in bent. Solliciteer direct voor een van de onderstaande functies:

Als kantoor medewerker bij Sloepdelen is het jouw hoofdtaak om de verhuur van de sloepen zo soepel mogelijk te laten verlopen en de klantbeleving zo fijn mogelijk te maken. Je hebt klantcontact via mail en telefoon en stuurt steigermedewerkers aan gedurende de dag. Daarnaast zullen jouw taken worden afgestemd op jouw talenten of studie: samen maken we jouw takenpakket de leukste voor jou. Je werkt in een jong, klein team op een centrale locatie in Amsterdam. Werkdagen zijn doordeweeks of een combinatie van doordeweeks en weekend: wat jij wil!

Houd jij van boten en werken in de buitenlucht en lekker actief bezig zijn?
Als steigermanager van Sloepdelen in Amsterdam fiets jij lekker door de stad langs de locaties en zorg jij dat alles tot in de puntjes verzorgd is! Natuurlijk lunch je op kantoor (volledig verzorgd) met jouw collega’s en overleg je de huidige situatie of uitdagingen die jij bent tegengekomen.

Verder zoeken we altijd meer steigermedewerkers verspreid door Nederland. Woonachtig rondom Amsterdam, Utrecht, Leiden, Haarlem, Huizen of Loosdrecht? Kijk eens naar een bijbaantje op de steiger. Jij mag bij Sloepdelen jouw diensten zelf indelen: Rond tentamenweken wil je misschien even helemaal niet werken, terwijl je in rustige weken juist veel uren wilt maken.

Houd jij van elektrotechniek, technisch onderhoud en boten? Kijk dan naar onze vacature voor allround medewerker bootonderhoud. Technische kennis is een pré, maar geen vereiste: we kunnen jou alles leren! Het gaat hier om 4-5 dagen in de week. Je werkt in een hecht team waarin hard werken en gezelligheid voorop staat. Een afwisselende baan waarbij je veel zal leren!

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Varen met het unieke lichtjes kunst spektakel in Amsterdam!

Kom jij de unieke lichtkunstwerken in de grachten van Amsterdam bewonderen? Huur een sloep voor jouw gezelschap en vaar gezellig samen door de magische grachten. Vaar op eigen tempo, neem jouw favoriete drankjes en hapjes mee en geniet van deze bijzondere avonden. Extra tip: neem een lekker kleedje mee, voor de wat koudere avonden! Bij aankomst helpt onze medewerker jullie met het starten van de sloep en krijgen jullie de route mee, waarmee je zoveel mogelijk lichtjes kunt bewonderen. Wil…
Lees verder

Trouwen aan boord bij Sloepdelen

Komen jullie trouwen aan boord bij Sloepdelen? Hebben jullie trouwplannen en ben je aan het oriënteren hoe je jullie dag wilt gaan vieren? Denk dan eens aan een heerlijke vaartocht met alle gasten op de sloepen en kom trouwen bij Sloepdelen! Een gezellige en ontspannen activiteit voor jong en oud! Plan het aansnijden van de taart aan boord of, als jullie als bruidspaar even willen rusten, huur een paar sloepen voor de gasten om hen de ideale borrellocatie te bieden!…
Lees verder

Varen in Den Haag en Delft!

Ontdek onze nieuwste locatie in het westen De laatste jaren heeft Den Haag geïnvesteerd in het openbreken van oude waterlopen, waardoor je nu de mooiste routes kan varen door de oude binnenstad. Ontdek de prachtige grachten en vaar langs oude verdedigingspoorten. Ontdek historische verhalen die zich afspeelden langs het water, van Jan Steen tot Hendrik Jut! Tijdens de stadsroute ontdek je de eeuwenoude Haagse grachten. Ontdek de historische binnenstad van Den Haag en spot bijvoorbeeld het Strijkijzer of de Hofjeswoningen.…
Lees verder