Kantoor medewerker

Werken bij Sloepdelen

Wat is vereist?

 

💥 HBO denkniveau en minimaal 18 jaar

🗣 Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

🌈 Klantvriendelijk

🔥 Doener mentaliteit

🏡 Woonachtig op maximaal 60 minuten reistijd

🎉 Samenwerken met een jong en gezellig team

Wat krijg je?

 

💰 vanaf € 12,75 per uur

⏱ Flexibel rooster

🗓 Weekend en/of doordeweekse bijbaan

✔️ Enthousiaste collega’s

🥯 Verzorgde lunch

🚂 Reiskostenvergoeding in overleg

Vacature

Als kantoor medewerker bij Sloepdelen is het jouw hoofdtaak om de verhuur van de sloepen zo soepel mogelijk te laten verlopen en de klantbeleving zo fijn mogelijk te maken. Je hebt klantcontact via mail en telefoon en stuurt steigermedewerkers aan gedurende de dag. Je werkt in een jong, klein team op een centrale locatie in Amsterdam. Werkdagen zijn in het weekend, doordeweeks of een combinatie: wat jij wil! Iedere dag is weer anders in de vrijetijdssector en daarom wordt enige flexibiliteit en verantwoordelijkheid van je gevraagd.

50 sloepen, allemaal onder jouw supervisie!

Hoe ziet je dag eruit?

Onderweg naar kantoor fiets je langs de steiger en neem je snel een kijkje of de sloepen goed zijn opgeladen en of de steiger medewerker al aanwezig is. Je bent hier ongeveer een kwartiertje waardoor je rond kwart voor 10 op kantoor bent.

Je opent het systeem en kijkt naar de dagplanning van de reserveringen. Staat er bijvoorbeeld een evenement op de planning of is er catering besteld? De mail scan je eerst snel door voor belangrijke dingen, waarna je eventuele vragen stuk voor stuk beantwoord. De telefoonlijn is open vanaf 10 uur.

Rond 12 uur kun je bedenken wat je zou willen lunchen, als je zin hebt om even op te staan van je bureau kun je de lunch verzorgen en bij de supermarkt tegenover ons kantoor boodschappen halen.

Sommige dagen zijn er meer lunchbellers dan andere dagen, maar met een gevulde maag ga je aan de slag met de vaartocht verwerking van de vorige dag. Je kijkt of de sloepen op tijd terug waren of niet en verwerkt daarna de betalingen van de reserveringen.

Wat is je actieplan als er iets mis gaat met een sloep, hoe reageer je in stressvolle situaties en wat neem jij mee in het maken van beslissingen? Hier gaan we het over hebben tijdens jouw gesprek.

Je zit nooit een hele dag achter je bureau

Meer over Sloepdelen

Sloepdelen is een sloepenverhuur in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Huizen, Weesp, Loosdrecht en Haarlem. Al onze sloepen zijn elektrisch en varen op groene stroom. Veel bewoners, toeristen en dagjesmensen maken gebruik van onze service.  In Amsterdam hebben wij twee verhuursteigers, waar in totaal 40 sloepen liggen. Vanuit het kantoor in Amsterdam organiseren wij ook de steigers en verhuur in de andere steden.

Stel een vraag aan je toekomstige collega’s

📞 020 – 4191007     ✉️ info@sloepdelen.nl

of solliciteer direct