Kantoor medewerker / Operationeel manager

Werken bij Sloepdelen

Zoek jij een sociale baan met verantwoordelijkheid? Werken in een gezellig team en alle ruimte krijgen voor jouw talenten? Bij Sloepdelen kijken we niet naar opleiding, maar naar kennis, talent en karakter: weet jij nog niet goed wat je wilt qua werk maar weet je wel waar jij goed in bent? Laat ons weten wat jij zoekt en waar jij absoluut goed in bent. Solliciteer direct! (functie beschikbaar vanaf maart 2024)

Wat is vereist?

 

Minimaal HBO denkniveau en ouder dan 18 jaar

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 Klantvriendelijk

Jij kan goed managen en overziet situaties gemakkelijk

Woonachtig op maximaal 60 minuten reistijd

Samenwerken met een jong en gezellig team

Wat krijg je?

 

Loon afhankelijk van leeftijd en ervaring

⏱ Vanaf 32 uur per week (meer is mogelijk)

Een jaarcontract

✔️ Enthousiaste collega’s

Verzorgde lunch

Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

Vacature

Als kantoor medewerker bij Sloepdelen is het jouw hoofdtaak om de verhuur van de sloepen zo soepel mogelijk te laten verlopen en de klantbeleving zo fijn mogelijk te maken. Je hebt klantcontact via mail en telefoon en stuurt steigermedewerkers aan gedurende de dag. Daarnaast zullen jouw taken worden afgestemd op jouw talenten of studie: samen maken we jouw takenpakket de leukste voor jou. Je werkt in een jong, klein team op een centrale locatie in Amsterdam. Werkdagen zijn doordeweeks of een combinatie van doordeweeks en weekend: wat jij wil!

100 sloepen, allemaal onder jouw supervisie!

Hoe ziet je dag eruit?

Onderweg naar kantoor fiets je langs de steiger en neem je snel een kijkje of de sloepen goed zijn opgeladen en of de steiger medewerker al aanwezig is. Je bent hier ongeveer een kwartiertje waardoor je rond kwart voor 10 op kantoor bent.

Je pakt een goede kop koffie, opent het systeem en kijkt naar de dagplanning van de reserveringen. Staat er een evenement op de planning vandaag en hoe is het weerbericht? De mail scan je eerst snel door voor belangrijke dingen, waarna je eventuele vragen stuk voor stuk beantwoord. De telefoonlijn is open vanaf 10 uur.

Rond 12 uur kun je bedenken wat je zou willen lunchen, deze wordt dagelijks vers gehaald of bezorgd.

Sommige dagen zijn er meer lunchbellers dan andere dagen, maar met een gevulde maag ga je aan de slag met de vaartocht verwerking van de vorige dag. Je kijkt of de sloepen op tijd terug waren of niet en verwerkt daarna de betalingen van de reserveringen.

Jouw functie wordt bij Sloepdelen op het lijf geschreven: houd jij van het beheren van social media? Of ben jij een ster in het coachen van nieuwe medewerkers? Zit je het liefst met je neus in software en Excel of ben je juist het liefst de hele dag in de buitenlucht bij de boten? Of weet jij precies waar onze klanten gelukkig van worden? We kijken naar waar jouw talenten liggen en creëren daar jouw functie omheen.

Wat is je actieplan als er iets mis gaat met een sloep, hoe reageer je in stressvolle situaties en wat neem jij mee in het maken van beslissingen? Waar word jij blij van, waar liggen jouw talenten en wat wil jij graag leren? Hier gaan we het over hebben tijdens jouw gesprek.

Je zit nooit een hele dag achter je bureau

Meer over Sloepdelen

Sloepdelen is een sloepenverhuur in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Huizen, Weesp, Loosdrecht en Haarlem. Al onze sloepen zijn elektrisch en varen op groene stroom. Veel bewoners, toeristen en dagjesmensen maken gebruik van onze service.  In Amsterdam hebben wij twee verhuursteigers, waar in totaal 40 sloepen liggen. Vanuit het kantoor in Amsterdam organiseren wij ook de steigers en verhuur in de andere steden.

Stel een vraag aan je toekomstige collega’s

020 – 4191007     ✉️ info@sloepdelen.nl

of solliciteer direct