Aangepaste vaarvoorwaarden

Coronamaatregelen Sloepdelen

Op dit moment zijn onze coronamaatregelen van kracht. Om varen ook in deze tijd mogelijk te maken moeten wij ons houden aan een aantal aanvullende maatregelen. Op deze pagina vind je precies wat de huidige regels zijn. Wij zijn helemaal klaar voor weer een prachtig vaarseizoen met de mooiste avonturen op het water!

Aantal personen

Het is op dit moment toegestaan om met maximaal 8 personen aan boord te stappen.

Onze locaties

Alle locaties weer geopend! Kom genieten van het heerlijke zonnetje in Amsterdam, Haarlem, Leiden, Loosdrecht of Utrecht. Tot snel!

logo 3

Korting

Genieten van een mooie korting en vele andere voordelen? Word lid bij Sloepdelen! We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

Contact

Vragen? Wij staan je graag te woord! Stuur een mailtje of bel ons even. Onze contactgegevens vind je op deze pagina.

Bij ons aan boord gelden dezelfde regels als op straat, zoals wordt gecommuniceerd in de landelijke maatregelen van het RIVM. 

Tips voor een veilige vaartocht

Behoefte aan een frisse neus, maar geen behoefte aan de drukte?

Plan je vaartocht

Wil jij de drukte zoveel mogelijk ontwijken? Stap dan aan boord van maandag t/m donderdag en bij voorkeur in de ochtend. Je zult merken dat het een stuk rustiger is en dat je op je gemakje en veilig het water kan verkennen.


Vaar door de natuur

Overweeg om niet de stad in te varen, maar juist de rust van de natuur of het open water op te zoeken. Bij uitstek is onze nieuwe locatie aan de Loosdrechtse plassen hiervoor geschikt. Elke locatie kent echter in de directe omgeving een optie om de drukte uit te varen. Vanuit Amsterdam raden we je aan om richting Ouderkerk aan de Amstel te varen, vanuit Utrecht kan je heerlijk de Kromme Rijn op door het natuurgebied van Amelisweerd. Liever een vaartocht in Leiden? Maak dan gebruik van de Kaag route, of voor Haarlem van de Mooie Nel XL route.


Neem de tijd

15 minuten voor aanvang van de vaartocht ontvang je van ons een activatiecode op je telefoon. Kom dus iets eerder voor je vaartocht, zodat je in alle rust en ruimte kan wegvaren. Een grote aanrader is daarnaast om de vaartijd ruim in te schatten. Zo kan je heerlijk genieten en kan je op eventuele drukkere stukken de ruimte pakken.


Summer Deal

Maak gebruik van de kortingsactie van Sloepdelen! Met de Summer Deal 2021 vaar je 4 uur met een hoge korting. Zo kan je op je eigen tempo genieten van de prachtige grachten of de natuur rondom onze locaties. Pak snel de korting! De couponcode is geldig t/m 31-05-2022 en te gebruiken op doordeweekse dagen.

Covid-19

  • Hoeveel mensen mogen aan boord?

    Update 25-02-22 Na de versoepelingen van de maatregelen is het nu weer mogelijk om met max. 12 personen aan boord te stappen!

  • Kan ik nog varen met Sloepdelen?

    Update 25-02-2022 Ja! Je kan in Amsterdam op onze beide locaties weer een boot boeken. En vanaf maart ook op onze andere locaties (en in Loosdrecht en Huizen vanaf april).