Aangepaste vaarvoorwaarden

Coronamaatregelen Sloepdelen

Op dit moment zijn onze coronamaatregelen van kracht. Om varen ook in deze tijd mogelijk te maken moeten wij ons houden aan een aantal aanvullende maatregelen. Op deze pagina vind je precies wat de huidige regels zijn. Wij zijn helemaal klaar voor weer een prachtig vaarseizoen met de mooiste avonturen op het water!

Aantal personen

Kom varen als huishouden (allen ingeschreven en wonend op precies hetzelfde adres, max 6 pers.) óf met maximaal twee personen.

Onze locaties

Alle locaties weer geopend! Kom genieten van het heerlijke zonnetje in Amsterdam, Haarlem, Leiden, Loosdrecht of Utrecht. Tot snel!

logo 3

Korting

Genieten van een mooie korting en vele andere voordelen? Word lid bij Sloepdelen! We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

Contact

Vragen? Wij staan je graag te woord! Stuur een mailtje of bel ons even. Onze contactgegevens vind je op deze pagina.

Bij ons aan boord gelden dezelfde regels als op straat, zoals wordt gecommuniceerd in de landelijke maatregelen van het RIVM. 

Tips voor een veilige vaartocht

Behoefte aan een frisse neus, maar geen behoefte aan de drukte?

Plan je vaartocht

Wil jij de drukte zoveel mogelijk ontwijken? Stap dan aan boord van maandag t/m donderdag en bij voorkeur in de ochtend. Je zult merken dat het een stuk rustiger is en dat je op je gemakje en veilig het water kan verkennen.


Vaar door de natuur

Overweeg om niet de stad in te varen, maar juist de rust van de natuur of het open water op te zoeken. Bij uitstek is onze nieuwe locatie aan de Loosdrechtse plassen hiervoor geschikt. Elke locatie kent echter in de directe omgeving een optie om de drukte uit te varen. Vanuit Amsterdam raden we je aan om richting Ouderkerk aan de Amstel te varen, vanuit Utrecht kan je heerlijk de Kromme Rijn op door het natuurgebied van Amelisweerd. Liever een vaartocht in Leiden? Maak dan gebruik van de Kaag route, of voor Haarlem van de Mooie Nel XL route.


Neem de tijd

15 minuten voor aanvang van de vaartocht ontvang je van ons een activatiecode op je telefoon. Kom dus iets eerder voor je vaartocht, zodat je in alle rust en ruimte kan wegvaren. Een grote aanrader is daarnaast om de vaartijd ruim in te schatten. Zo kan je heerlijk genieten en kan je op eventuele drukkere stukken de ruimte pakken.

Covid-19

 • Hoeveel mensen mogen aan boord?

  Op dit moment zijn de covid-19 maatregelen van kracht. Je vindt de meest recente versie op deze pagina. Op dit moment mag je als huishouden komen varen (max 6 pers., allen ingeschreven en wonend op precies hetzelfde adres) óf met maximaal 2 personen.

 • Kan ik nog varen met Sloepdelen?

  Dat kan! Al onze locaties zijn geopend. Bekijk goed de aanvullende voorwaarden in verband met Covid-19.

 • Ik heb een reservering, maar ik wil niet meer varen vanwege het corona virus, mag ik mijn reservering verplaatsen?

  Je kan je reservering kosteloos verplaatsen. Graag ontvangen wij je verzoek per email minimaal twee dagen van tevoren. Je ontvangt van ons dan de bevestiging dat de reservering verplaatst kan worden tot een (nader te bepalen) datum in de toekomst, binnen 1 jaar.

 • Welke maatregelen neemt Sloepdelen?

  Om de verspreiding van het covid-19 virus te beperken en de gezondheid van onze medewerkers te beschermen, vragen wij je om afstand te houden van onze medewerkers. Daarnaast is het maximum aantal personen aan boord aangepast. Overigens verandert er verder niet heel veel aan onze verhuur, want wij zijn helemaal ingesteld op selfservice! In je boekingsbevestiging vind je alle informatie die je nodig hebt om je sloep te starten. Wij blijven natuurlijk altijd telefonisch bereikbaar om je te ondersteunen mocht je er toch niet uitkomen. (Wij zijn bereikbaar op: 020-4191007.)