Aangepaste vaarvoorwaarden

Coronamaatregelen Sloepdelen

Op deze pagina vind je alle extra informatie die je nodig hebt voor jouw vaartocht in deze tijd. Mochten er nog vragen of twijfels zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Alle locaties gesloten

In verband met de aangescherpte maatregelen hebben we besloten onze locaties te sluiten. Vanaf maart 2021 ontvangen we je graag opnieuw voor de mooiste vaartochten!

Houd 1,5m afstand tussen huishoudens

Ook bij ons aan boord geldt de vaste regel om anderhalve meter afstand te houden tussen huishoudens. Onze boten zijn onder normale omstandigheden geschikt voor maximaal 12 personen, waardoor het met 4 personen mogelijk is om voldoende afstand te bewaren aan boord.

De afbeelding hiernaast is op basis van de voorgaande maatregelen, maar geeft nog altijd een indicatie van de verdeling in de boot. Vragen? Neem gerust even contact met ons op om de opties te bespreken.

Tips voor een veilige vaartocht

Behoefte aan een frisse neus, maar geen behoefte aan de drukte?

Plan je vaartocht

Wil jij de drukte zoveel mogelijk ontwijken? Stap dan aan boord van maandag t/m donderdag en bij voorkeur in de ochtend. Je zult merken dat het een stuk rustiger is en dat je op je gemakje en veilig het water kan verkennen. Bijkomend voordeel: voor de doordeweekse dagen bieden wij onze superdeal aan, waarmee je 4 uur kan varen voor slechts €110,- (Amsterdam/Utrecht). Vaar jij liever in Leiden of Haarlem? Dan kan dat zelfs voor maar €90,-!


Vaar door de natuur

Overweeg om niet de stad in te varen, maar juist de rust van de natuur of het open water op te zoeken. Bij uitstek is onze nieuwe locatie aan de Loosdrechtse plassen hiervoor geschikt. Elke locatie kent echter in de directe omgeving een optie om de drukte uit te varen. Vanuit Amsterdam raden we je aan om richting Ouderkerk aan de Amstel te varen, vanuit Utrecht kan je heerlijk de Kromme Rijn op door het natuurgebied van Amelisweerd. Liever een vaartocht in Leiden? Maak dan gebruik van de Kaag route, of voor Haarlem van de Mooie Nel XL route.


Neem de tijd

15 minuten voor aanvang van de vaartocht ontvang je van ons een activatiecode op je telefoon. Kom dus iets eerder voor je vaartocht, zodat je in alle rust en ruimte kan wegvaren. Een grote aanrader is daarnaast om de vaartijd ruim in te schatten. Zo kan je heerlijk genieten en kan je op eventuele drukkere stukken de ruimte pakken.

Covid-19

 • Hoeveel mensen mogen aan boord?

  Op dit moment zijn de covid-19 maatregelen van kracht. Je vindt de meest recente versie op deze pagina. Op dit moment geldt een maximum van 4 personen per boot.

 • Kan ik nog varen met Sloepdelen?

  Nee, helaas! In verband met de aangescherpte maatregelen hebben wij er voor gekozen het seizoen vroegtijdig te beëindigen. Vanaf maart 2021 ontvangen we je graag weer op onze locaties voor de mooiste vaartochten!

 • Ik heb een superdeal uit 2019, kan ik de geldigheid verlengen?

  Vanwege de situatie mag de superdeal uit 2019 nog het hele jaar tot en met 31-12-2020 worden ingezet! Omdat de code niet meer geldig is na 9 april, verzoeken wij je om ons een email te sturen met daarin je voucher code, je gewenste vaardatum, tijd en locatie zodat wij de reservering voor je kunnen plaatsen. Wij zullen dan ook een betaallink versturen zodat de borg kan worden voldaan.

 • Ik heb een reservering, maar ik wil niet meer varen vanwege het corona virus, mag ik mijn reservering verplaatsen?

  Je kan je reservering kosteloos verplaatsen. Graag ontvangen wij je verzoek per email minimaal twee dagen van tevoren. Je ontvangt van ons dan de bevestiging dat de reservering verplaatst kan worden tot een (nader te bepalen) datum in de toekomst, binnen 1 jaar.

 • Welke maatregelen neemt Sloepdelen?

  Om de verspreiding van het covid-19 virus te beperken en de gezondheid van onze medewerkers te beschermen, vragen wij je om afstand te houden van onze medewerkers. Daarnaast is het maximum aantal personen aan boord aangepast. Overigens verandert er verder niet heel veel aan onze verhuur, want wij zijn helemaal ingesteld op selfservice! In je boekingsbevestiging vind je alle informatie die je nodig hebt om je sloep te starten. Wij blijven natuurlijk altijd telefonisch bereikbaar om je te ondersteunen mocht je er toch niet uitkomen. (Wij zijn bereikbaar op: 020-4191007.)