Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

(ook in Utrecht, Leiden of Haarlem)

Een fijne vaartocht, een lekker drankje en natuurlijk de leukste collega’s: huur voor jullie bedrijfsuitje in Amsterdam een van onze sloepen. In deze sloep kun je comfortabel zitten met twaalf personen. Om ervoor te zorgen dat jullie alleen maar hoeven te genieten, verzorgen we naar uw wens gekoelde drankjes en snacks aan boord. De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Amsterdam, Utrecht Leiden of Haarlem zijn eindeloos. Wat dacht je van een vergadering, personeelsfeest of vrijdagmiddagborrel op het water? Maak het uitje actief met het spraakmakende sloepenspel of de verrassende puzzeltocht. Je kan natuurlijk ook een aanvraag doen om in Utrecht, Leiden of Haarlem te varen.

Redenen om een bedrijfsuitje in Amsterdam te organiseren bij Sloepdelen

Er is ook veel mogelijk in Utrecht, Leiden en Haarlem

  • Relaxte manier van samenzijn
  • Je hebt geen vaarbewijs nodig
  • Stille boten, waardoor jullie volop kunnen kletsen
  • Vaartochten variërend van 2 tot 4 uur
  • Er zijn catering mogelijkheden
  • Leuke combinatie van sightseeing en teambuilding
  • Tripadvisor geeft ons 5 sterren
  • Je huurt al een sloep vanaf € 5,- per persoon per uur
  • Even wat anders dan vergaderen op het kantoor
Wil je een reservering maken voor één sloep? Dat kan heel gemakkelijk direct.
Laden...

Effectief vergaderen op het water

Op zoek naar een originele manier om met je team te vergaderen? Boek dan een vaartocht op een sloep. Onze sloepen zijn ruim en daardoor geschikt voor 12 personen. Onze sloep vaart bovendien erg stil. Zo kunnen jij en je collega’s ongestoord vergaderen terwijl jullie langs de mooiste plekken van Amsterdam varen. Duurt de vergadering minder dan 2 uur? Geniet de rest van de tijd van het geweldige uitzicht en kom samen met je collega’s bij van de hectiek die de dag brengt.
Plan een vergadering die je collega’s en zakelijke relaties voor geen goud zouden willen missen. Reserveer gemakkelijk en snel een sloep op de gewenste datum.

Mensen varen in huurboot over amstel amsterdam
sloepdelen zelf varen bootje huren

Originele vrijdagmiddagborrel

Een vrijdagmiddagborrel is altijd het gezelligste moment van de week. Maak het nog leuker door een originele borrel te organiseren op het water. Stap vrijdagmiddag samen met je collega’s op één van onze sloepen en geniet minimaal 2 uur van een geweldige vaartocht langs de hotspots van Amsterdam. Sluit de week goed af en bereid je met deze originele vrijmibo voor op een geweldig weekend. Tip: borrelen is niet alleen heel gezellig op vrijdag. Soms is een woensdagmiddagborrel of donderdagmiddagborrel de ideale oplossing om de week door te komen. Maak tijdens de werkborrel gebruik van onze cateringopties en ontvang voor vertrek een koelbox vol snacks en drankjes.

Personeelsfeestje

Een verjaardag, promotie, zakelijk jubileum of iets anders te vieren? Elk personeelsfeestje wordt extra speciaal met een sloepentocht. Een vaartocht op een sloep is ideaal om je collega eens te verrassen. Ben je zelf de jarige? Neem jouw team mee op sloepentocht door Amsterdam. Groepen tot 12 personen reserveren gemakkelijk via onderstaande knop. Wil je reserveren voor een groep groter dan 12 personen? Reserveer dan door te mailen naar info@sloepdelen.nl.

catering tijdens varen

Laat je in de watten leggen: kies voor onze catering

Tijdens de kantooruren moeten jij en je collega’s al genoeg regelen. Laat de catering daarom aan ons over. Voordat jullie aan boord stappen, ontvangen jullie van ons een goedgevulde koelbox met de door jullie gewenste dranken en snacks. Ook is het mogelijk om aan boord een compleet verzorgde lunch te nuttigen. Benieuwd naar alle cateringmogelijkheden? Klik snel op onderstaande button of neem contact op door te mailen naar info@sloepdelen.nl.

Wil je meerdere sloepen huren?

Dan kun je meerdere losse reserveringen maken of eerst een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Dit is de sloep

Onze ijzersterke elektrosloepen zijn eenvoudig te besturen. Ze bieden plek aan 12 personen tijdens het bedrijfsuitje en omdat je elektrisch vaart maakt de boot amper geluid! Trek aan de slider onder de boot en ontdek de sloep!

Sfeerimpressie bedrijfsuitje Amsterdam

Om je een idee te geven van onze bedrijfsuitjes hebben we een sfeerfilmpje gemaakt:

We werken samen met onder andere:

Boek jullie bedrijfsuitje Amsterdam bij Sloepdelen

Maak jullie bedrijfsuitje in Amsterdam compleet door een sloep te huren bij Sloepdelen. Boek nu snel en eenvoudig een sloepentocht via onze website.  Je kunt onze bootjes ook huren in Utrecht, Leiden en Haarlem. Om te reserveren voor een groep groter dan 12 personen maak je een reservering door te mailen naar info@sloepdelen.nl.