Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

(ook in Utrecht, Leiden, Haarlem, Loosdrecht, Zwolle, Weesp of Den Haag)

Een fijne vaartocht, een lekker drankje en natuurlijk de leukste collega’s: huur voor jullie bedrijfsuitje in Amsterdam één of meerdere van onze sloepen. In deze sloep kun je comfortabel zitten met twaalf personen. De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Haarlem, Loosdrecht, Zwolle, Weesp of Den Haag zijn eindeloos. Wat dacht je van een vergadering, personeelsfeest of vrijdagmiddagborrel op het water? Maak het uitje actief met het spraakmakende sloepenspel of de verrassende puzzeltocht.

Redenen om een bedrijfsuitje in Amsterdam te organiseren bij Sloepdelen

Er is ook veel mogelijk in Utrecht, Leiden, Haarlem, Loosdrecht, Zwolle, Weesp of Den Haag

 • Relaxte manier van samenzijn
 • Je hebt geen vaarbewijs nodig
 • Stille boten, waardoor jullie volop kunnen kletsen
 • Vaartochten variërend van 2 tot 4 uur
 • Er zijn catering mogelijkheden
 • Leuke combinatie van sightseeing en teambuilding
 • Tripadvisor geeft ons 5 sterren
 • Je huurt al een sloep vanaf € 5,- per persoon per uur
 • Even wat anders dan vergaderen op het kantoor
Wil je een reservering maken voor één sloep? Dat gaat heel eenvoudig.
[quick_booking]

Effectief vergaderen op het water

Op zoek naar een originele manier om met je team te vergaderen? Boek dan een vaartocht op een sloep. Onze sloepen zijn ruim en daardoor geschikt voor 12 personen. Onze sloep vaart bovendien erg stil. Zo kunnen jij en je collega’s ongestoord vergaderen terwijl jullie langs de mooiste plekken van Amsterdam varen. Duurt de vergadering minder dan 2 uur? Geniet de rest van de tijd van het geweldige uitzicht en kom samen met je collega’s bij van de hectiek die de dag brengt.
Plan een vergadering die je collega’s en zakelijke relaties voor geen goud zouden willen missen. Reserveer gemakkelijk en snel een sloep op de gewenste datum.

Mensen varen in huurboot over amstel amsterdam
sloepdelen zelf varen bootje huren

Originele vrijdagmiddagborrel

Een vrijdagmiddagborrel is altijd het gezelligste moment van de week. Maak het nog leuker door een originele borrel te organiseren op het water. Stap vrijdagmiddag samen met je collega’s op één van onze sloepen en geniet minimaal 2 uur van een geweldige vaartocht langs de hotspots van Amsterdam. Sluit de week goed af en bereid je met deze originele vrijmibo voor op een geweldig weekend. Tip: borrelen is niet alleen heel gezellig op vrijdag. Soms is een woensdagmiddagborrel of donderdagmiddagborrel de ideale oplossing om de week door te komen.

Personeelsfeestje

Een verjaardag, promotie, zakelijk jubileum of iets anders te vieren? Elk personeelsfeestje wordt extra speciaal met een vaartocht, ideaal om je collega’s te verrassen! Ben je zelf de jarige? Neem jouw team mee op de sloep door Amsterdam. Groepen tot 12 personen reserveren gemakkelijk via onderstaande knop. Voor groepen met meer dan 12 personen kan je meerdere sloepen huren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn via info@sloepdelen.nl, of bel ons tijdens kantoortijden!

Wil je meerdere sloepen huren?

Dan kun je meerdere losse reserveringen maken of eerst een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

  Dit is de sloep

  Onze ijzersterke elektrosloepen zijn eenvoudig te besturen. Ze bieden plek aan 12 personen tijdens het bedrijfsuitje en omdat je elektrisch vaart maakt de boot amper geluid! Trek aan de slider onder de boot en ontdek de sloep!

  Sfeerimpressie bedrijfsuitje Amsterdam

  Om je een idee te geven van onze bedrijfsuitjes hebben we een sfeerfilmpje gemaakt:

  We werken samen met onder andere:

  Boek jullie bedrijfsuitje Amsterdam bij Sloepdelen

  Maak jullie bedrijfsuitje in Amsterdam compleet door een sloep te huren bij Sloepdelen. Boek nu snel en eenvoudig een sloepentocht via onze website.  Je kunt onze bootjes ook huren in Utrecht, Leiden en Haarlem. Als je groep uit meer dan 12 personen bestaat kan je meerdere sloepen reserveren op onze website. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!