Het weer in Amsterdam

 

Wil je een boot huren in Amsterdam? Ga goed voorbereid op pad en bekijk de weersverwachting. Zo word je nooit verrast door een regenbui.

Weersverwachting in Amsterdam

Hieronder vind je de weersverwachting in Amsterdam.

Weersverwachting
Amsterdam

Weeronline.nl – Meer weer in Amsterdamweeronline.nl Altijd jouw weer

Het weer en regenradar
Amsterdam

Weeronline.nl – Meer weer in Amsterdamweeronline.nl Altijd jouw weer

Varen op de grachten van Amsterdam

Op het water is het vaak iets koeler dan aan de wal, vooral wanneer er veel wind staat. Zorg in de herfst en winter dus voor een winddichte jas of warme trui. Mocht het een grijze dag zijn, vergeet dan geen regenkleding mee te nemen. Varen tijdens een regenbui is geen enkel probleem. Op de Amsterdamse grachten varen heeft in elk seizoen zijn charme.

Weerbestendige boten

Onze sloepen zijn door hun robuuste ontwerp bestand tegen elk weertype. Een regenbui is geen enkel probleem. De sloepen worden regelmatig uit het water gehaald voor een grondige onderhoudsbeurt.

Ziet de weersverwachting er goed uit? Je vindt onze sloepen aan de Nassaukade 69 in Amsterdam.

Zomer en lente in Amsterdam

Geniet van de verwarmende zonnestralen in de lente. Ook in de zomer is het heerlijk varen op het water. Je kunt zonder problemen aanmeren bij een mooi terras om op de kade te genieten van een koud drankje. Let er wel op dat de lijnen van de sloep zijn ingekort. Met een volle accu kun je tot wel 14 uur door de Amsterdamse grachten varen.

Herfst en winter

In de herfst zorgen de goudbruine bladeren voor een unieke ervaring tijdens een boottocht. Ook in de winter is Amsterdam prachtig om vanaf het water te bezichtigen. Bij Sloepdelen kun je dan ook het gehele jaar door een boot huren, van 10:00 uur tot 23:00 uur.

boot huren in de winter