Trouwen aan boord bij Sloepdelen

Komen jullie trouwen aan boord bij Sloepdelen?
Hebben jullie trouwplannen en ben je aan het oriënteren hoe je jullie dag wilt gaan vieren? Denk dan eens aan een heerlijke vaartocht met alle gasten op de sloepen en kom trouwen bij Sloepdelen! Een gezellige en ontspannen activiteit voor jong en oud!

Plan het aansnijden van de taart aan boord of, als jullie als bruidspaar even willen rusten, huur een paar sloepen voor de gasten om hen de ideale borrellocatie te bieden! In alle steden ben je vrij om met een cateraar jullie lievelingstaart en champagne aan boord te brengen.
Denk ook aan het fotomoment: de fotograaf op de brug, alle gasten rondom de sloep, jullie samen in het huwelijksbootje: de mooiste herinnering!
Je kan zelfs trouwen bij Sloepdelen aan boord, op jullie zelf gekozen, unieke locatie.
Op jullie favoriete gracht, bij die romantische brug, of in dat natuurgebied waar jullie voor het eerst samen gingen wandelen: wij varen jullie er graag naartoe!

Daarnaast zijn de sloepen de ideale manier om jullie hele familie en vriendengroep te vervoeren van de ene locatie naar de andere locatie. Met onderweg dan eventueel een heerlijk glas champagne of een borrel met bittergarnituur. Gaan jullie in de winter trouwen? Dan kunnen wij ook warme chocolademelk en glühwein verzorgen!

In Utrecht is het ook mogelijk om een combinatie te maken met de sloepen van Sloep Huren Utrecht, waardoor je extra veel mensen het water op kan meenemen. Ook is in Utrecht, als je de grote sloepen van Sloep Huren Utrecht erbij huurt catering vanuit ons mogelijk! Denk aan koude drankjes en heerlijke hapjes of lunch/diner.

Wij helpen jullie graag met het organiseren van jullie feestdag, dus informeer vooral naar de mogelijkheden!

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Varen met het unieke lichtjes kunst spektakel in Amsterdam!

Kom jij de unieke lichtkunstwerken in de grachten van Amsterdam bewonderen? Huur een sloep voor jouw gezelschap en vaar gezellig samen door de magische grachten. Vaar op eigen tempo, neem jouw favoriete drankjes en hapjes mee en geniet van deze bijzondere avonden. Extra tip: neem een lekker kleedje mee, voor de wat koudere avonden! Bij aankomst helpt onze medewerker jullie met het starten van de sloep en krijgen jullie de route mee, waarmee je zoveel mogelijk lichtjes kunt bewonderen. Wil…
Lees verder

Varen in Den Haag en Delft!

Ontdek onze nieuwste locatie in het westen De laatste jaren heeft Den Haag geïnvesteerd in het openbreken van oude waterlopen, waardoor je nu de mooiste routes kan varen door de oude binnenstad. Ontdek de prachtige grachten en vaar langs oude verdedigingspoorten. Ontdek historische verhalen die zich afspeelden langs het water, van Jan Steen tot Hendrik Jut! Tijdens de stadsroute ontdek je de eeuwenoude Haagse grachten. Ontdek de historische binnenstad van Den Haag en spot bijvoorbeeld het Strijkijzer of de Hofjeswoningen.…
Lees verder

Summerdeal 2023

Hij is er weer! Heb jij hem al gevonden op onze website? Hij zit verstopt, maar wellicht de beste deal die je deze zomer gaat vinden, de Sloepdelen Zomerdeal 2023! Met deze deal vaar je met maar liefst 50% korting door het hele land. De deal geldt bij een vaartocht van 4 uur, dus een lekker dagje uit! In Amsterdam of Utrecht vaar je voor slechts €135 in totaal. Liever een andere stad ontdekken? Boek dan in Haarlem, Leiden, Zwolle,…
Lees verder