Vaar nu ook in het prachtige Haarlem!

Huur nu ook Sloepdelen sloepen in Haarlem.

Vanaf 5 september liggen onze boten aan de Schotersingel 2, vlakbij het station. We zijn heel blij dat we ook onze diensten in deze stad mogen aanbieden. Sommige bruggen zijn wel wat laag, dus we verzwaren onze boten zodat ze er makkelijk onderdoor kunnen. Vaar lekker door Haarlem of richting de plas “Mooie Nel”.

Boek nu een tochtje

Haarlem

Overig nieuws

alle nieuwsberichten
varen door grachten leiden met huursloep

Vrijmibo?

Lekker borrelen met collega’s aan het einde van de week? Dit kan ook op een sloep terwijl je door de grachten vaart. Geen zin in een hoop geregel? Wij kunnen drankjes en hapjes klaarzetten, ook lekkere warme hapjes, geregeld via bitterbalbezorgen (alleen in Amsterdam). Je mag natuurlijk ook je eigen versnaperingen meenemen. Houd er wel rekening mee dat de schipper nuchter blijft 😉
Lees verder

Gaypride – Canal parade

Wij hebben nog maar 8 plekjes, inclusief vignetten om de Canal pride te bezoeken met een sloep! Vignetten voor particulieren zijn helaas al uitverkocht, dus als je nog wilt gaan, mail dan naar info@sloepdelen.nl. Lees meer over deze nieuwe regel en de aanschaf van vignetten op: www.botenparade.nl
Lees verder

Op zoek naar een zomerbaan?

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke bijbaan voor deze zomer? Wij zijn opzoek naar steigercrew. Bekijk onze vacature pagina voor een actueel overzicht van onze openstaande vacatures.
Lees verder