Vaar nu ook in het prachtige Haarlem!

Huur nu ook Sloepdelen sloepen in Haarlem.

Vanaf 5 september liggen onze boten aan de Schotersingel 2, vlakbij het station. We zijn heel blij dat we ook onze diensten in deze stad mogen aanbieden. Sommige bruggen zijn wel wat laag, dus we verzwaren onze boten zodat ze er makkelijk onderdoor kunnen. Vaar lekker door Haarlem of richting de plas “Mooie Nel”.

Boek nu een tochtje

Haarlem

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Wintertarief

Vaar voor maar €30,- per uur in Amsterdam! Tijdens de wintermaanden december, januari en februari geldt een speciaal tarief voor iedereen! Als lid betaal je €25,- per uur.  Lees hier meer over het varen in deze periode.
Lees verder

Geniet van de rust

Nu de herfst weer is komen aanwaaien, is het heerlijk rustig op de grachten. Met een nazomers zonnetje in het gezicht is het heerlijk varen in een open sloepje. Of je er nu voor kiest om lekker door de natuur te varen rond om de stad, of het historische stadscentrum wilt verkennen, bij ons kan het allemaal!
Lees verder

Maak het extra romantisch.

Wat is er nou mooier dan de romantische stad Amsterdam te beleven vanaf het water? We maken steeds vaker mee dat men zijn vriendin ten huwelijk wilt vragen op onze sloep. Stel je eens voor… op je knieën gaan op de Amstel bij zonsondergang!
Lees verder