Vaar nu ook in het prachtige Haarlem!

Huur nu ook Sloepdelen sloepen in Haarlem.

Vanaf 5 september liggen onze boten aan de Schotersingel 2, vlakbij het station. We zijn heel blij dat we ook onze diensten in deze stad mogen aanbieden. Sommige bruggen zijn wel wat laag, dus we verzwaren onze boten zodat ze er makkelijk onderdoor kunnen. Vaar lekker door Haarlem of richting de plas “Mooie Nel”.

Boek nu een tochtje

Haarlem

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

De Mooie Nel

Naast het prachtige historische centrum van Haarlem is een vaartocht over de Mooie Nel zeker de moeite waard. Zoals de naam al aangeeft, vaar langs mooi natuurgebied waar je in alle rust van het zonnetje kan genieten. Perfect om even aan de stad te ontsnappen!
Lees verder
Utrecht

De Kaag

Tijdens dit mooie weer is een vaartocht door de grachten misschien wel tekort. Denk dan eens aan het varen naar de Kaag. Dit prachtige natuurgebied brengt rust en laat je genieten van het weer in een prachtige omgeving.
Lees verder

Perfect vaarweer!

Het is zover, de lente is begonnen en we bomen kleuren groen. Oftewel: het ideale weer om buiten te zijn, en dan vooral op een sloepje. Ontdek de mooiste steden van Nederland eens vanaf het water, in twee uur heb je al een mooie grachtenroute te pakken!
Lees verder