Bedrijfsuitje Amsterdam Concept

Bedrijfsuitje Amsterdam Concept

Een fijne vaartocht, een lekker drankje en natuurlijk de leukste collega’s: huur voor jullie bedrijfsuitje in Amsterdam een van onze sloepen. Je huurt al een sloep vanaf € 30,- per uur. In deze sloep kun je comfortabel zitten met twaalf personen. Om ervoor te zorgen dat jullie alleen maar hoeven te genieten, verzorgen we naar uw wens gekoelde drankjes en snacks aan boord. De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Amsterdam zijn eindeloos. Wat dacht je van een vergadering, personeelsfeest of vrijdagmiddagborrel op het water? Maak het uitje actief met het spraakmakende sloepenspel of de verrassende puzzeltocht.

6 redenen om een bedrijfsuitje in Amsterdam te organiseren bij Sloepdelen

  • Stille boten, waardoor jullie volop kunnen kletsen
  • Geschikt tot 240 personen
  • Leuke combinatie van varen, sightseeing en teambuilding
  • Vaartochten variërend van 2 tot 4 uur
  • Tripadvisor geeft ons 5 sterren
  • Relaxte manier van samenzijn

Effectief vergaderen op het water in Amsterdam

Op zoek naar een originele manier om met je team te vergaderen? Boek dan een rondvaart op een sloep. Onze sloepen zijn ruim en daardoor geschikt voor 12 personen. Onze sloep vaart bovendien erg stil. Zo kunnen jij en je collega’s ongestoord vergaderen terwijl jullie langs de mooiste plekken van Amsterdam varen. Duurt de vergadering minder dan 2 uur? Geniet de rest van de tijd van het geweldige uitzicht en kom samen met je collega’s bij van de hectiek die de dag brengt.

Plan een vergadering die je collega’s en zakelijke relaties voor geen goud zouden willen missen. Reserveer gemakkelijk en snel een sloep op de gewenste datum.

Originele vrijdagmiddagborrel

Een vrijdagmiddagborrel is altijd het gezelligste moment van de week. Maak het nog leuker door een originele borrel te organiseren op het water. Stap vrijdagmiddag samen met je collega’s op één van onze sloepen en geniet minimaal 2 uur van een geweldige rondvaart langs de hotspots van Amsterdam. Sluit de week goed af en bereid je met deze originele vrijmibo voor op een geweldig weekend. Tip: borrelen is niet alleen heel gezellig op vrijdag. Soms is een woensdagmiddagborrel of donderdagmiddagborrel de ideale oplossing om de week door te komen. Maak tijdens de werkborrel gebruik van onze cateringopties en ontvang voor vertrek een koelbox vol snacks en drankjes.

Personeelsfeestje

Een verjaardag, promotie, zakelijk jubileum of iets anders te vieren? Elk personeelsfeestje wordt extra speciaal met een sloepentocht. Een rondvaart op een sloep is de ideaal om je collega eens te verrassen. Ben je zelf de jarige? Neem jouw team mee op sloepentocht door Amsterdam. Groepen tot 12 personen reserveren gemakkelijk via onderstaande knop. Om een reservering te maken voor een groep groter dan 12 personen, reserveer je door te mailen naar info@sloepdelen.nl.

Reserveer nu

Laat je in de watten leggen: kies voor onze catering

Tijdens de kantooruren moeten jij en je collega’s al genoeg regelen. Laat de catering daarom aan ons over. Voordat jullie aan boord stappen, ontvangen jullie van ons een goedgevulde koelbox met de door jullie gewenste dranken en snacks. Ook is het mogelijk om aan boord een compleet verzorgde lunch te nuttigen. Benieuwd naar alle cateringmogelijkheden?.

Recensies bedrijfsuitje Amsterdam

Heb alleen maar hele positieve berichten ontvangen en heb het zelf ook echt naar mijn zin gehad! Het uitje was van A tot Z geregeld, inclusief draaiboek etc. Ook afstemming met Restaurant over betalen etc., was super geregeld!

Jorien

We vonden het echt een topdag!! We hebben het zeker getroffen met het weer. De opdrachten waren echt super leuk en alles was perfect geregeld.

Evelien

SloepenGame was super goed,. Erg leuk ook dat er meerdere vaarroutes waren zodat je niet de hele dag achter elkaar aanvaard. Sloepengame is zeker een aanrader!

Karin

boten huren sloepen varen opdrachten
tevreden mensen event varen amsterdam utrecht
bedrijfsuitje boot varen teambuilding

Dit is de sloep

Onze ijzersterke elektrosloepen zijn eenvoudig te besturen. Ze bieden plek aan 12 personen tijdens het bedrijfsuitje en omdat je elektrisch vaart maakt de boot amper geluid! Trek aan de slider onder de boot en ontdek de sloep!

Sfeerimpressie bedrijfsuitje Amsterdam

Om je een idee te geven van onze bedrijfsuitjes hebben we een sfeerfilmpje gemaakt: