Geniet van de stad en huur een boot bij Sloepdelen

Dit zijn de huidige maatregelen

Je mag bij ons komen varen, maar er zijn wel wat beperkingen.

Wanneer er versoepelingen plaatsvinden zal deze pagina de vanaf dan geldende maatregelen bevatten. (Laatste update: 14 Jan 2022)

  • Betaal en reserveer online
  • Ontdek je eigen stad en geniet van de zon
  • De boot ligt al klaar voor jou
  • Geen vaarbewijs nodig
  • Reddingsvesten gratis te huren
  • Geniet van de magische winterlichtjes in de stad
  • 100% elektrisch, geen lawaai
  • Eenvoudig zelf te besturen
  • Start de boot zelf met je mobiel

Focus op de gezondheid

Stap alleen aan boord als jij en alle opvarenden je goed voelen

Wij zijn er op gebrand de verdere verspreiding van het coronavirus niet in de hand te helpen. Wij vragen je dan ook om bij twijfel thuis te blijven. Heb jij een vaartocht geboekt, maar voel je je niet goed? Verplaats dan tot twee uur voorafgaand aan de vaartocht kosteloos je vaartocht.

Houd 1,5 meter afstand

Gelukkig kan je als gezin, huisgenoten of stelletje gebruik maken van je eigen bootje, zonder daarbij in contact te komen met andere mensen. Kom genieten van de prachtige sfeerlichtjes in de stad en boek een vaartocht. Ook op de steiger kun je genoeg afstand houden van overige bezoekers. We gaan er vanuit dat je verstandige keuzes maakt. Zo kan je ondanks de coronacrisis genieten van een zonnetje op je gezicht en de prachtige stad.

Max. 4 personen

Kom varen met jouw eigen huishouden of met maximaal 4 losse personen per boot (1,5 meter afstand). Twijfels? Mail of bel ons gerust!

Kom op de fiets of lopend

En houd op weg naar de steiger ook afstand van anderen. Zorg dat je niet onnodig gebruik maakt van het openbaar vervoer.

Wees verstandig

Houd altijd de richtlijnen van het RIVM en Gemeente Amsterdam aan, zowel op straat, op de kade als aan boord.

Sloepdelen staat voor je klaar!

Bij Sloepdelen proberen we zo goed mogelijk om te gaan met deze lastige tijd. Wij passen ons direct aan aan de geldende landelijke maatregelen, waardoor er soms meer of minder mogelijk is. Uiteraard adviseren we jou graag over de mogelijkheden: dus bel of mail ons gerust. Samen maken we jouw vaartocht mogelijk!

Girl_boat_Amsterdam
hipsters varen in amsterdam brilletje op gaan
boot huren en over gracht amsterdam varen

Zoek de rust

Vaar door de prachtig verlichte stad met jouw eigen gezelschap.

Geniet van de stad

Geniet op het water van gezellige lichtjes en frisse lucht.

Vermijd anderen

Alleen met jouw gezelschap aan boord, op veilige afstand van anderen.

Ervaar de gezelligheid

De stad laat nu op een unieke wijze de magische wintersfeer zien.

Molen de Adriaan Haarlem
sloep sloepdelen

Reserveer gemakkelijk en snel jouw eigen bootje bij Sloepdelen!

Het reserveren van de sloep is zo gedaan. In drie stappen zetten we uiteen hoe je het huis lekker kan verlaten om te gaan varen op een sloepje door Amsterdam.

online sloep reserveren

Reserveer online

Ontsnap het huis en geniet van de buitenlucht. Je boekt de vaartocht op je eigen sloep gemakkelijk via de website

reserveer boot met mobiel

Start de sloep

15 minuten voor aanvang van je vaartocht ontvang je van ons een SMS met daarin de link om de boot te starten

vaar in boot door gracht

Schip ahoi!

Vaar zelf, volledig elektrisch, door de grachten van Amsterdam. Jij bent de schipper!

Varen met het unieke lichtjes kunst spektakel in Amsterdam!

Kom jij de unieke lichtkunstwerken in de grachten van Amsterdam bewonderen? Huur een sloep voor jouw gezelschap en vaar gezellig samen door de magische grachten. Vaar op eigen tempo, neem jouw favoriete drankjes en hapjes mee en geniet van deze bijzondere avonden. Extra tip: neem een lekker kleedje mee, voor de wat koudere avonden! Bij aankomst helpt onze medewerker jullie met het starten van de sloep en krijgen jullie de route mee, waarmee je zoveel mogelijk lichtjes kunt bewonderen. Wil…
Lees verder

Trouwen aan boord bij Sloepdelen

Komen jullie trouwen aan boord bij Sloepdelen? Hebben jullie trouwplannen en ben je aan het oriënteren hoe je jullie dag wilt gaan vieren? Denk dan eens aan een heerlijke vaartocht met alle gasten op de sloepen en kom trouwen bij Sloepdelen! Een gezellige en ontspannen activiteit voor jong en oud! Plan het aansnijden van de taart aan boord of, als jullie als bruidspaar even willen rusten, huur een paar sloepen voor de gasten om hen de ideale borrellocatie te bieden!…
Lees verder

Varen in Den Haag en Delft!

Ontdek onze nieuwste locatie in het westen De laatste jaren heeft Den Haag geïnvesteerd in het openbreken van oude waterlopen, waardoor je nu de mooiste routes kan varen door de oude binnenstad. Ontdek de prachtige grachten en vaar langs oude verdedigingspoorten. Ontdek historische verhalen die zich afspeelden langs het water, van Jan Steen tot Hendrik Jut! Tijdens de stadsroute ontdek je de eeuwenoude Haagse grachten. Ontdek de historische binnenstad van Den Haag en spot bijvoorbeeld het Strijkijzer of de Hofjeswoningen.…
Lees verder