Geniet van de stad en huur een boot bij Sloepdelen

Dit zijn de huidige maatregelen

Je mag bij ons komen varen, maar er zijn wel wat beperkingen.

Wanneer er versoepelingen plaatsvinden zal deze pagina de vanaf dan geldende maatregelen bevatten. (Laatste update: 14 Jan 2022)

  • Betaal en reserveer online
  • Ontdek je eigen stad en geniet van de zon
  • De boot ligt al klaar voor jou
  • Geen vaarbewijs nodig
  • Reddingsvesten gratis te huren
  • Geniet van de magische winterlichtjes in de stad
  • 100% elektrisch, geen lawaai
  • Eenvoudig zelf te besturen
  • Start de boot zelf met je mobiel

Focus op de gezondheid

Stap alleen aan boord als jij en alle opvarenden je goed voelen

Wij zijn er op gebrand de verdere verspreiding van het coronavirus niet in de hand te helpen. Wij vragen je dan ook om bij twijfel thuis te blijven. Heb jij een vaartocht geboekt, maar voel je je niet goed? Verplaats dan tot twee uur voorafgaand aan de vaartocht kosteloos je vaartocht.

Houd 1,5 meter afstand

Gelukkig kan je als gezin, huisgenoten of stelletje gebruik maken van je eigen bootje, zonder daarbij in contact te komen met andere mensen. Kom genieten van de prachtige sfeerlichtjes in de stad en boek een vaartocht. Ook op de steiger kun je genoeg afstand houden van overige bezoekers. We gaan er vanuit dat je verstandige keuzes maakt. Zo kan je ondanks de coronacrisis genieten van een zonnetje op je gezicht en de prachtige stad.

Max. 4 personen

Kom varen met jouw eigen huishouden of met maximaal 4 losse personen per boot (1,5 meter afstand). Twijfels? Mail of bel ons gerust!

Kom op de fiets of lopend

En houd op weg naar de steiger ook afstand van anderen. Zorg dat je niet onnodig gebruik maakt van het openbaar vervoer.

Wees verstandig

Houd altijd de richtlijnen van het RIVM en Gemeente Amsterdam aan, zowel op straat, op de kade als aan boord.

Sloepdelen staat voor je klaar!

Bij Sloepdelen proberen we zo goed mogelijk om te gaan met deze lastige tijd. Wij passen ons direct aan aan de geldende landelijke maatregelen, waardoor er soms meer of minder mogelijk is. Uiteraard adviseren we jou graag over de mogelijkheden: dus bel of mail ons gerust. Samen maken we jouw vaartocht mogelijk!

Girl_boat_Amsterdam
hipsters varen in amsterdam brilletje op gaan
boot huren en over gracht amsterdam varen

Zoek de rust

Vaar door de prachtig verlichte stad met jouw eigen gezelschap.

Geniet van de stad

Geniet op het water van gezellige lichtjes en frisse lucht.

Vermijd anderen

Alleen met jouw gezelschap aan boord, op veilige afstand van anderen.

Ervaar de gezelligheid

De stad laat nu op een unieke wijze de magische wintersfeer zien.

Molen de Adriaan Haarlem
sloep sloepdelen

Reserveer gemakkelijk en snel jouw eigen bootje bij Sloepdelen!

Het reserveren van de sloep is zo gedaan. In drie stappen zetten we uiteen hoe je het huis lekker kan verlaten om te gaan varen op een sloepje door Amsterdam.

online sloep reserveren

Reserveer online

Ontsnap het huis en geniet van de buitenlucht. Je boekt de vaartocht op je eigen sloep gemakkelijk via de website

reserveer boot met mobiel

Start de sloep

15 minuten voor aanvang van je vaartocht ontvang je van ons een SMS met daarin de link om de boot te starten

vaar in boot door gracht

Schip ahoi!

Vaar zelf, volledig elektrisch, door de grachten van Amsterdam. Jij bent de schipper!

Summerdeal 2023

Hij is er weer! Heb jij hem al gevonden op onze website? Hij zit verstopt, maar wellicht de beste deal die je deze zomer gaat vinden, de Sloepdelen Zomerdeal 2023! Met deze deal vaar je met maar liefst 50% korting door het hele land. De deal geldt bij een vaartocht van 4 uur, dus een lekker dagje uit! In Amsterdam of Utrecht vaar je voor slechts €135 in totaal. Liever een andere stad ontdekken? Boek dan in Haarlem, Leiden, Zwolle,…
Lees verder

Nieuwe locaties geopend!

Sloepdelen nu ook in Zwolle en Den Haag! Het is maart! En dat betekent dat al onze steigers weer geopend zijn. Onze steigers kennen jullie al in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Haarlem en Loosdrecht, maar deze zomer zijn we ook op twee nieuwe locaties te vinden: Zwolle en Den Haag! Bekijk hier locatie Zwolle. Varen door de grachtenring van Zwolle is een prachtige manier om de Hanzenstad te ontdekken. Op je eigen sloep vaar je dwars door het hartje van de…
Lees verder

Varen tijdens Koningsdag!

Vier Koningsdag vanaf het water met Sloepdelen Yes, woensdag 27 april is het zover, Koningsdag 2023! De dag dat iedereen zijn kast omgooit tot het oranje kledingstuk is gevonden en de dag dat we de straat op gaan om de meest belangrijke verjaardag te vieren! Elk jaar kleuren de straten, grachten en singels oranje in elke stad. Het leukste vier je Koningsdag nou eenmaal op het water. Daarom zijn onze sloepen uiteraard ook weer te reserveren voor deze dag. In…
Lees verder