Bedrijfsuitjes op het water!

Home Tarieven Bedrijfsuitjes op het water!

Origineel bedrijfsuitje: vaar in een sloep met je collega’s!

In onze 12 persoons elektrische sloepen vaar je met je collega’s door de grachten. Voor wie iets extra’s wil hebben we een aantal arrangementen: de puzzeltocht, de sloepen game en de sloepen race! Dit wordt een bedrijfsuitje om nooit te vergeten!

 Arrangementen
voor uw bedrijfsuitje of evenement:

Sloepen Puzzeltocht

Tijdens deze unieke en spannende competitie komt u al varend langs de mooiste plekken van Amsterdam, de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en de wallen (Het oude Centrum). Langs het Anne Frankhuis…

Sloepen Game

De Sloepen Game start op het moment dat de eerste locatie naar ieder team is verstuurd. Ieder team navigeert met de GPS naar zijn eigen, unieke waypoint. Op de waypoints…

Sloepen Race

Vaar de prachtige route, voer de opdrachten zo goed mogelijk uit en ga voor de hoofdprijs in de Mokum Sloepen Race!

Wilt u graag een bedrijfsuitje organiseren en laat u zich graag adviseren door ons? Neem gerust contact op, dan kunnen we alle opties met u doorspreken!

Dit is de sloep

Onze ijzersterke elektrosloepen zijn eenvoudig te besturen. Ze bieden plek aan 12 personen tijdens het bedrijfsuitje en omdat je elektrisch vaart maakt de boot amper geluid! Trek aan de slider onder de boot en bekijk haar van alle kanten!

Waarom een bedrijfsuitje bij Sloepdelen een goed idee is

  • Veel variaties op de arrangementen mogelijk!
  • Mogelijk van 2 tot 240 personen
  • Stille boten, dus lekker kletsen onderweg
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Leuke combinatie van varen, sightseeing, lol en grappige wedstrijdelementen.
  • Mogelijk van 1,5 tot 6 uur varen!
  • Alle denkbare cateringopties zijn mogelijk
  • Tripadvisor rating: 5 sterren
  • Relaxte manier van samenzijn

Catering

We hebben verschillende opties voor catering aan boord. Heel populair zijn de wijn en bier arrangementen, maar ook pizza’s of lasagna worden vaak aan boord opgediend!

Waardering

Wat anderen ervan vonden!

Lekker actief met de vragen en het varen, maar tegelijk ook lekker rustig vanaf het water Amsterdam bekijken, dan zie toch weer hele andere dingen. Alles perfect geregeld. Goed planning en verzorging!

Patrick

Heb alleen maar hele positieve berichten ontvangen en heb het zelf ook echt naar mijn zin gehad! Het uitje was van A tot Z geregeld, inclusief draaiboek etc. Ook afstemming met Restaurant over betalen etc., was super geregeld!

Jorien

We vonden het echt een topdag!! We hebben het zeker getroffen met het weer. De opdrachten waren echt super leuk en alles was perfect geregeld.

Evelien

SloepenGame was super goed,. Erg leuk ook dat er meerdere vaarroutes waren zodat je niet de hele dag achter elkaar aanvaard. Sloepengame is zeker een aanrader!

Karin

 Kom alvast in de stemming

bekijk ons sfeerfilmpje van afgelopen zomer!

Onze partners

We werken al jaren samen met de volgende partners voor het verzorgen van events, bedrijfsuitjes en productpresentaties: