Haarlem officieel geopend!

Donderdag 26 mei is locatie Haarlem feestelijk geopend

Voor de opening in Haarlem waren buurtbewoners en andere geïnteresseerden uitgenodigd.  Verschillende partners van Sloepdelen waren erbij om te vieren dat er nu al 2 boten in Haarlem liggen. Binnenkort volgen meer (speciaal voor Haarlem aangepaste) Sloepen.

 

 

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

De Mooie Nel

Naast het prachtige historische centrum van Haarlem is een vaartocht over de Mooie Nel zeker de moeite waard. Zoals de naam al aangeeft, vaar langs mooi natuurgebied waar je in alle rust van het zonnetje kan genieten. Perfect om even aan de stad te ontsnappen!
Lees verder
Utrecht

De Kaag

Tijdens dit mooie weer is een vaartocht door de grachten misschien wel tekort. Denk dan eens aan het varen naar de Kaag. Dit prachtige natuurgebied brengt rust en laat je genieten van het weer in een prachtige omgeving.
Lees verder

Perfect vaarweer!

Het is zover, de lente is begonnen en we bomen kleuren groen. Oftewel: het ideale weer om buiten te zijn, en dan vooral op een sloepje. Ontdek de mooiste steden van Nederland eens vanaf het water, in twee uur heb je al een mooie grachtenroute te pakken!
Lees verder