Haarlem officieel geopend!

Donderdag 26 mei is locatie Haarlem feestelijk geopend

Voor de opening in Haarlem waren buurtbewoners en andere geïnteresseerden uitgenodigd.  Verschillende partners van Sloepdelen waren erbij om te vieren dat er nu al 2 boten in Haarlem liggen. Binnenkort volgen meer (speciaal voor Haarlem aangepaste) Sloepen.

 

 

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Wintertarief

Vaar voor maar €30,- per uur in Amsterdam! Tijdens de wintermaanden december, januari en februari geldt een speciaal tarief voor iedereen! Als lid betaal je €25,- per uur.  Lees hier meer over het varen in deze periode.
Lees verder

Geniet van de rust

Nu de herfst weer is komen aanwaaien, is het heerlijk rustig op de grachten. Met een nazomers zonnetje in het gezicht is het heerlijk varen in een open sloepje. Of je er nu voor kiest om lekker door de natuur te varen rond om de stad, of het historische stadscentrum wilt verkennen, bij ons kan het allemaal!
Lees verder

Maak het extra romantisch.

Wat is er nou mooier dan de romantische stad Amsterdam te beleven vanaf het water? We maken steeds vaker mee dat men zijn vriendin ten huwelijk wilt vragen op onze sloep. Stel je eens voor… op je knieën gaan op de Amstel bij zonsondergang!
Lees verder