Lidmaatschap

Lid worden

Als Sloepdelen lid kun je direct profiteren van onze extra voordelige tarieven. Ook heb je de mogelijkheid zelf reserveringen te maken, te beheren en kosteloos te annuleren tot 2 uur voor de reservering. Onze sloepen worden goed onderhouden en hebben een vaste ligplaats, hierdoor is het een aantrekkelijk en voordelig alternatief voor het bezitten van een eigen boot. Daarnaast hebben wij in meerdere steden sloepen liggen wat betekent dat er veel vaarwater is om te ontdekken!

De kosten

25

Betaal maandelijks
€25,- per maand (maart t/m november, €225)

* In Amsterdam & Utrecht kan er ook van december t/m februari gevaren worden, voor deze maanden is geen lidmaatschapsgeld verschuldigd.

200

Jaarlijkse betaling
€200 per jaar (maart t/m oktober + november gratis)

* In Amsterdam & Utrecht kan er ook van december t/m februari gevaren worden, voor deze maanden is geen lidmaatschapsgeld verschuldigd.

gezellig sloep 2

De voordelen op een rij

  • Profiteren van de extra voordelige tarieven
  • Voorrang bij reserveren
  • Zelf reserveringen maken en beheren
  • Tot 2 uur voor aanvang kosteloos annuleren of verzetten van vaartochten.
  • Gereduceerde tarieven bij evenementen

Tarieven leden

Sloepdelen lid
Daluren
Piekuren
Amsterdam
€ 30,00
€ 40,00
Utrecht
€ 30,00
€ 40,00
Leiden
€ 25,00
€ 35,00
Haarlem
€ 25,00
€ 35,00
amsterdam

korting

Kostenopbouw

Als Sloepdelen lid betaal je voor het lidmaatschap en de vaaruren die je hebt gemaakt. Het lidmaatschapsgeld is €25,- per maand of €200,- per jaar. De vaaruurtarieven zijn verschillend per stad en wij maken onderscheid tussen dal- en piekuren. Daluren zijn van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00. De piekuren zijn van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 23:00 en tijdens weekenden en nationale feestdagen.

ZoWerktHet

Hoe werkt het

Als Sloepdelen lid kun je snel een boot reserveren. De gereserveerde tijd is in principe de gefactureerde tijd, tenzij je je sloep later terugbrengt. (Neem dan tijdens de vaart wel telefonisch contact op om te kijken of het kan). De gefactureerde tijd wordt afgerond op kwartieren. Aan het begin van de nieuwe maand ontvang je een overzicht met alle vaartochten en wordt het bedrag van je rekening afgeschreven d.m.v. automatische incasso.

afmelden

Afmelden

Je kunt op ieder moment lid worden of je lidmaatschap opzeggen. Houd wel rekening met een opzegtermijn van 1 kalendermaand en dat de looptijd van het lidmaatschap minimaal 3 maanden is. De borgsom wordt vervolgens binnen 10 werkdagen na de einddatum van je lidmaatschap aan je geretourneerd. Opzeggen gaat uitsluitend per e-mail.