Lidmaatschap

Ga je vaker varen? Dan is het voordelig om lid te worden! Onze sloepen worden goed onderhouden en hebben een vaste ligplaats, hierdoor is het een aantrekkelijk en voordelig alternatief voor het bezitten van een eigen boot.

  • Beheer je reserveringen zelf via onze online omgeving
  • Verzet of annuleer je vaartocht. Dit kan tot 2 uur voor aanvang.
  • Profiteer van extra voordelige tarieven, ook tijdens evenementen
  • Vaar in meerdere steden! Onze sloepen liggen in Amsterdam, Utrecht, Leiden en Haarlem.
  • Je kan je lidmaatschap elk moment weer opzeggen, de termijn is 1 kalendermaand
  • Achteraf betalen

Kosten

Lidmaatschapskosten
Je betaalt €25,- per maand (maart t/m november, samen €225) of jaarlijks €200.
Bij Aanvang van het lidmaatschap wordt eenmaal een borgsom a €150,– geïncasseerd. Deze ontvang je terug na beëindiging van je lidmaatschap.
In Amsterdam kan er trouwens van december t/m februari gewoon gevaren worden maar voor deze maanden is geen lidmaatschapsgeld verschuldigd.

Piek- en daluren
Daluren zijn van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00. De piekuren zijn van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 23:00 en tijdens weekenden en nationale feestdagen.

Je nieuwe tarief

Sloepdelen lid
Daluren
Piekuren
Amsterdam
€ 30,00
€ 40,00
Utrecht
€ 30,00
€ 40,00
Leiden
€ 25,00
€ 35,00
Haarlem
€ 25,00
€ 35,00
hipsters varen in amsterdam brilletje op gaan
Lief knap hip meisje vaart door Amsterdam
tevreden mensen event varen amsterdam utrecht

ZoWerktHet

Facturatie

Als Sloepdelen lid kun je snel een boot reserveren. De gereserveerde tijd is in principe de gefactureerde tijd, tenzij je je sloep later terugbrengt. (Neem dan tijdens de vaart wel telefonisch contact op om te kijken of het kan). De gefactureerde tijd wordt afgerond op kwartieren. Aan het begin van de nieuwe maand ontvang je een overzicht met alle vaartochten en wordt het bedrag van je rekening afgeschreven d.m.v. automatische incasso.

afmelden

Afmelden

Je kunt op ieder moment lid worden of je lidmaatschap opzeggen. Houd wel rekening met een opzegtermijn van 1 kalendermaand en dat de looptijd van het maandelijks betaalde lidmaatschap minimaal 3 maanden is. Een stopzetting van een jaarlijks betaald lidmaatschap uit zich in in het niet hernieuwen van het lidmaatschap bij aanvang van het nieuwe vaarseizoen. De borgsom wordt vervolgens binnen 10 werkdagen na de einddatum van je lidmaatschap aan je geretourneerd. Opzeggen gaat uitsluitend per e-mail.