Huur een sloep in Huizen
vaar het Gooimeer op!

Nu reserveren
Laden...

Sloep huren in Huizen

Door één van onze boten te huren in Huizen heb je de mogelijkheid het Gooimeer te verkennen.

  • Gratis parkeren bij Fletcher Hotel Nautisch kwartier
  • Luxe boot, geschikt voor 12 personen
  • Geen vaarbewijs nodig voor de sloep
  • Huur voor €65,- per uur, €42,50 voor onze leden
  • Elektrische sloep, tot 14 uur non-stop varen
  • Boot kan geactiveerd worden met je mobiel
  • Vaar 2 uur of langer op het prachtige meer
  • Zeer eenvoudig zelf te besturen
  • Locatie bootverhuur direct aan meer

Een boot huren in Huizen bij Sloepdelen is zo geregeld

Bij Sloepdelen huur je eenvoudig een boot in Huizen. Volg onderstaande stappen en binnen enkele minuten heb je een sloep gereserveerd.

online sloep reserveren

Online reserveren

Reserveer de sloep eenvoudig via de website.

reserveer boot met mobiel

Start de sloep

Een kwartier voor de start van de reservering ontvang je van ons een SMS om de boot te activeren.

vaar in boot door gracht

Lekker varen!

Vaar zelf, 100% elektrisch, over het prachtige Gooimeer!

Onze tarieven in Huizen

Geen lid
Uurtarief
Nu reserveren
€ 65,00 + € 150,00 borg
Sloepdelen lid
Daluren
Piekuren
Meer info
€ 32,50
€ 42,50

Huur een boot op het Gooimeer

Zelf ervaren hoe het is om in een sloep te varen op het Gooimeer? Neem je vrienden, collega’s of familie mee voor deze unieke ervaring. Geniet van de omgeving en de vrijheid van het zelfstandig varen. Door onze centraal gelegen steiger in Huizen vaar je direct het Gooimeer op!

Bereikbaarheid bootverhuur in Huizen

De locatie is het makkelijkst te bereiken met de auto of fiets. Parkeren kan op het terrein van het Fletcher Hotel Nautisch kwartier en is gratis. Vanaf de parkeerplaats aan Mastspoor 1 loop je direct naar de boot en vaar je direct het water van het Gooimeer op. Nog even een kopje koffie of heerlijke lunch? Bij het restaurant direct naast onze boten kun je alles bestellen en eventueel mee aan boord nemen! Benieuwd wat er allemaal te ontdekken valt? Lees dan hieronder verder.

Vragen over bootje huren in Huizen?

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij de ‘veel gestelde vragen‘ of neem contact met ons op! Wij zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 18:00. Naast onze bootverhuur in Huizen, kun je bij ons ook een sloep huren in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Loosdrecht, Weesp en Leiden. Tot snel!

Veel gestelde vragen

XL lounge Sloepen
in Huizen

Deze sloepen zijn nieuw in ons assortiment. Ze hebben een overkapping en een zonnedek. Perfect voor een comfortabele en relaxte vaartocht.

Vaarroutes Huizen

Varen over het Gooimeer is een geweldige manier om even een frisse neus te halen op het water. Het unieke gebied biedt is zeer veelzijdig. Van zwemmen rondom de eilanden die slechts per boot beschikbaar zijn, tot varen naar de prachtige haven van Almere; de omgeving heeft van alles te bieden. Vanaf de parkeerplaats (gratis parkeren) naast de boot stap je direct en boord en kan je meteen het meer opvaren. Om je op weg te helpen hebben we een vaarkaart met de vaargeulen, prachtige eilanden en ondieptes. Veel vaarplezier!

Even er tussenuit-route: 2 uur

Een twee uur durende vaartocht. Deze tocht neemt je mee over een deel van het Gooise meer. Zo geniet je van het open water & het prachtige groen van de omgeving. Tijdens deze vaartocht kun je genieten van de aanblik van het grote meer, andere watersporters bewonderen en natuurlijk een heerlijk zonnetje voelen op je gezicht. Zonnebrand, een lekker hapje en drankje en je zonnebril paraat? Lekker genieten!

Eilandentocht: 3 uur

Met deze route van drie uur laten we je kennis maken met een groot deel van het Gooise meer. We gaan op ontdekkingstocht langs de twee eilanden waar je ook mag aanmeren. Deze eilanden zijn perfect om rondom te zwemmen en bieden de gelegenheid voor een heerlijke picknick. Neem je zonnebril, voetbal en zwemkleding mee want we gaan eilanden verkennen!

Hele dag ontspanning: 5 uur

Wij adviseren deze route van ongeveer vijf uur voor iedereen die graag een hele dag  ontspannen het water op wil. Deze route neemt je mee over het hele Gooise meer, langs de eilanden, langs de haven van Almere en zelfs richting de haven van Naarden! Onderweg vaar je langs alle eilandjes, is er ruimte voor een hapje of drankje en maak je kennis met al het vaarwater rondom Huizen. Neem je zwemkleding mee, want natuurlijk gaan we onderweg zwemmen!

Tips van Sloepdelen in Huizen

Highlights bootverhuur Huizen

Het varen over het Gooimeer is een unieke belevenis die je niet snel zal vergeten. Het gebied is rijk aan wijdse vergezichten en prachtige natuur, maar biedt op het meer zelf de levendigheid van de fanatiek bedreven watersport. Om ervoor te zorgen dat jij op de mooiste locaties belandt, hebben wij de highlights langs je vaarroute van onze locatie in Huizen op een kaart gezet.

Direct wegvaren

Vanaf onze steiger bij het Fletcher Hotel vaar je direct het Gooimeer op. Veel vaarplezier!

Ontdek de eilandjes

De eilandjes zijn slechts per boot bereikbaar en bieden de watersporter een welverdiende pauze tijdens een mooie dag op het water.

Eiland Huizerhoef

Dit eiland in het midden van het meer biedt prachtig uitzicht over het hele meer. Als er voldoende wind staat is dit een geliefde kitesurf-locatie.

Watersport

Op het Gooimeer wordt de watersport fanatiek beoefend. Zeilers, windsurfers, kitesurfers en snelvaart; het is altijd gezellig.

Almere

Wil je een langere tocht maken? Overweeg dan om eens de oversteek te maken naar de haven van Almere!

Eiland de Schelp

Vlak voor Naarden ligt het mooie eiland de Schelp. Ideaal om even de benen te strekken of om aan te meren voor een heerlijke picknick.

Haven van Naarden

In de jachthaven van Naarden is een hoop te beleven. Zo kun je hier heerlijk lunchen  en dineren, maar kun je ook een rondje varen langs de luxe huizen rondom…

Het terras op

Boot weer aangemeerd? Geniet nog even van het zonnetje, een koud drankje en een heerlijke borrelplank of diner op het terras van Hotel Fletcher!

Laatste nieuws

Varen tijdens het Amsterdam Light Festival!

We mogen weer varen! Yes! De maatregelen zijn weer versoepeld en het weer is weer zachter. Dat betekent dat we weer heerlijk door Amsterdam mogen varen. Tot dit weekend is het Amsterdam Light Festival er nog, en wordt de stad verlicht door de meest indrukwekkende kunstwerken. Veel van de kunstwerken worden in of om het water heen gebouwd, extra gaaf dus om vanaf een bootje te ervaren! En alsof het niet aantrekkelijker kan, gelden er ook nog eens de wintertarieven,…
Lees verder
gracht Wallen Amsterdam

Fijne Feestdagen!

Fijne Feestdagen namens het team van SloepDelen! Inmiddels zitten Kerst en Oud & Nieuw er weer op. Hopelijk hebben jullie er hartstikke van genoten! Helaas konden de feestdagen dit jaar niet op het water worden gevierd. De maatregelen zijn nog steeds van toepassing waardoor er helaas ook niet van het Amsterdam Light Festival kan worden genoten vanaf een van onze sloepjes. Echter hebben we goede hoop voor het nieuwe seizoen en zijn we druk bezig de puntjes op de i…
Lees verder

Winterprijzen!

Vanaf december gaat het wintertarief in!   Huur een sloep en ervaar het winterse Amsterdam op unieke wijze. Vaar zelf met een boot door de Amsterdamse grachten en geniet van de vrijheid en het schitterende winter uitzicht met lampjes alom! In plaats van €60 betaal je vanaf december nog maar €45 per uur. Wat een deal! Plaats hier je boeking!
Lees verder