Huur een sloep in Huizen
vaar het Gooimeer op!

Nu reserveren
Laden...

Sloep huren in Huizen

Door één van onze boten te huren in Huizen heb je de mogelijkheid het Gooimeer te verkennen.

  • Gratis parkeren bij Fletcher Hotel Nautisch kwartier
  • Luxe boot, geschikt voor 12 personen
  • Geen vaarbewijs nodig voor de sloep
  • Huur voor €65,- per uur, €42,50 voor onze leden
  • Elektrische sloep, tot 14 uur non-stop varen
  • Boot kan geactiveerd worden met je mobiel
  • Vaar 2 uur of langer op het prachtige meer
  • Zeer eenvoudig zelf te besturen
  • Locatie bootverhuur direct aan meer

Een boot huren in Huizen bij Sloepdelen is zo geregeld

Bij Sloepdelen huur je eenvoudig een boot in Huizen. Volg onderstaande stappen en binnen enkele minuten heb je een sloep gereserveerd.

online sloep reserveren

Online reserveren

Reserveer de sloep eenvoudig via de website.

reserveer boot met mobiel

Start de sloep

Een kwartier voor de start van de reservering ontvang je van ons een SMS om de boot te activeren.

vaar in boot door gracht

Lekker varen!

Vaar zelf, 100% elektrisch, over het prachtige Gooimeer!

Huur een boot op het Gooimeer

Zelf ervaren hoe het is om in een sloep te varen op het Gooimeer? Neem je vrienden, collega’s of familie mee voor deze unieke ervaring. Geniet van de omgeving en de vrijheid van het zelfstandig varen. Door onze centraal gelegen steiger in Huizen vaar je direct het Gooimeer op!

Bereikbaarheid bootverhuur in Huizen

De locatie is het makkelijkst te bereiken met de auto of fiets. Parkeren kan op het terrein van het Fletcher Hotel Nautisch kwartier en is gratis. Vanaf de parkeerplaats aan Mastspoor 1 loop je direct naar de boot en vaar je direct het water van het Gooimeer op. Nog even een kopje koffie of heerlijke lunch? Bij het restaurant direct naast onze boten kun je alles bestellen en eventueel mee aan boord nemen! Benieuwd wat er allemaal te ontdekken valt? Lees dan hieronder verder.

Vragen over bootje huren in Huizen?

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij de ‘veel gestelde vragen‘ of neem contact met ons op! Wij zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 18:00. Naast onze bootverhuur in Huizen, kun je bij ons ook een sloep huren in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Loosdrecht, Weesp en Leiden. Tot snel!

Veel gestelde vragen

Summerdeal!

Vaar de XL Lounge sloep met 50% korting

Psst, ja je leest het goed! Vaar doordeweeks 4 uur lang in Loosdrecht of Huizen met een super korting! Je betaald €135 in plaats van €260. In onze elektrische sloepen passen 12 personen.

Info & koop voucher

XL lounge Sloepen
in Huizen

Deze sloepen zijn nieuw in ons assortiment. Ze hebben een overkapping en een zonnedek. Perfect voor een comfortabele en relaxte vaartocht.

Vaargebied Huizen / Gooimeer

Varen over het Gooimeer is een geweldige manier om even een frisse neus te halen op het water. Het unieke gebied biedt is zeer veelzijdig. Van zwemmen rondom de eilanden die slechts per boot beschikbaar zijn, tot varen naar de prachtige haven van Almere; de omgeving heeft van alles te bieden. Vanaf de parkeerplaats (gratis parkeren) naast de boot stap je direct en boord en kan je meteen het meer opvaren. Om je op weg te helpen hebben we een vaarkaart met de vaargeulen, prachtige eilanden en ondieptes. Veel vaarplezier!

Highlights bootverhuur Huizen

Het varen over het Gooimeer is een unieke belevenis die je niet snel zal vergeten. Het gebied is rijk aan wijdse vergezichten en prachtige natuur, maar biedt op het meer zelf de levendigheid van de fanatiek bedreven watersport. Om ervoor te zorgen dat jij op de mooiste locaties belandt, hebben wij de highlights langs je vaarroute van onze locatie in Huizen op een kaart gezet.

Direct wegvaren

Vanaf onze steiger bij het Fletcher Hotel vaar je direct het Gooimeer op. Veel vaarplezier!

Ontdek de eilandjes

De eilandjes zijn slechts per boot bereikbaar en bieden de watersporter een welverdiende pauze tijdens een mooie dag op het water.

Eiland Huizerhoef

Dit eiland in het midden van het meer biedt prachtig uitzicht over het hele meer. Als er voldoende wind staat is dit een geliefde kitesurf-locatie.

Watersport

Op het Gooimeer wordt de watersport fanatiek beoefend. Zeilers, windsurfers, kitesurfers en snelvaart; het is altijd gezellig.

Almere

Wil je een langere tocht maken? Overweeg dan om eens de oversteek te maken naar de haven van Almere!

Eiland de Schelp

Vlak voor Naarden ligt het mooie eiland de Schelp. Ideaal om even de benen te strekken of om aan te meren voor een heerlijke picknick.

Haven van Naarden

In de jachthaven van Naarden is een hoop te beleven. Zo kun je hier heerlijk lunchen  en dineren, maar kun je ook een rondje varen langs de luxe huizen rondom…

Het terras op

Boot weer aangemeerd? Geniet nog even van het zonnetje, een koud drankje en een heerlijke borrelplank of diner op het terras van Hotel Fletcher!

Laatste nieuws

Vacature bootonderhoud!

Allround medewerker bootonderhoud gezocht Houd jij van elektrotechniek, technisch onderhoud en boten? Dan is deze vacature iets voor jou! The Boat Constructors is een jonge en frisse organisatie die het onderhoud en nieuwbouw van elektrosloepen verzorgt. Met een klein (groeiend) team zorgen we ervoor dat de verhuurvloot wordt onderhouden en uitgebreid. Medewerkers krijgen de gelegenheid nieuwe dingen te leren en zelf verantwoordelijkheid te nemen. We zijn een flexibele organisatie waar we van elkaar op aan kunnen. Als allround medewerker onderhoud werk…
Lees verder

Dit was La Vuelta 2022!

Een feestelijke presentatie als aftrap La Vuelta Afgelopen donderdag 18 augustus is La Vuelta feestelijk van start gegaan met een ploegenpresentatie in ons eigen Utrecht! Maar liefst 23 deelnemende ploegen presenteerden zich na een korte fietstocht door Hoog Catharijne op het Vredenburgplein aan het publiek. Hierna bewogen de wielrenners zich richting de trappen van Tivoli, waar wij met 7 blinkende sloepjes voor ze klaarlagen! Elk team stapte een voor een aan boord en presenteerde zicht aan de maar liefst 12.500…
Lees verder

Dit was de Canal Parade!

Een geslaagde editie van de wereldberoemde botenparade   De Canal Parade in Amsterdam is elke zomer het hoogtepunt van de jaarlijkse Pride Amsterdam, met uitbundig versierde dekschuiten en niet minder uitbundige opvarenden en bezoekers in bootjes en op de kade langs de kant. Nergens anders ter wereld vind je een festival dat vergelijkbaar is met de Pride Amsterdam. Een dag waar we alle vormen van liefde en mensen, waaronder cisgenders, homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, transgenders en ieder ander persoon van…
Lees verder