Communicatiemedewerker

Werken bij Sloepdelen

Ben jij een communicatietalent? En wil jij veel eigen inbreng kunnen leveren en alle ruimte krijgen voor jouw talenten?

Bij Sloepdelen kijken we niet naar opleiding, maar naar kennis, talent en karakter: weet jij nog niet goed wat je wilt qua werk maar weet je wel wat jouw talent is? Laat ons weten wat jij zoekt en waar jij absoluut goed in bent. Solliciteer direct! (functie beschikbaar vanaf maart 2024)

Wat is vereist?

 

Minimaal HBO denkniveau en ouder dan 23 jaar

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Kennis van Social Media en content creatie /beheer

Klantvriendelijk

Jij kan goed managen en overziet situaties gemakkelijk

Woonachtig in/rondom Amsterdam of Utrecht

Samenwerken met een jong en gezellig team

Wat krijg je?

 

V.a. €13,75 per uur (afhankelijk van ervaring)

Vanaf 32 uur per week (meer is mogelijk)

Veel vrijheid voor eigen inbreng en creativiteit

Enthousiaste jonge collega’s en perfect te combineren met jouw studie

Verzorgde lunch

Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

Vacature

Als communicatiemedewerker bij Sloepdelen is het jouw hoofdtaak om de communicatie door het hele bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen en de klantbeleving zo fijn mogelijk te maken.

Content creëren en het maken van aantrekkelijke artikelen en posts voor website en sociale media is jouw passie. Om de sfeer van het bedrijf je goed eigen te maken draai je ook mee met het operationele team, zodat jij weet wat er speelt. Daarnaast zullen jouw taken worden afgestemd op jouw talenten of studie: samen maken we jouw takenpakket de leukste voor jou. Je werkt in een jong, klein team op een centrale locatie in Amsterdam en Utrecht.

100 sloepen in beeld, allemaal onder jouw supervisie!

Hoe ziet je dag eruit?

Onderweg naar kantoor fiets je langs de steiger en neem je snel een kijkje of de sloepen goed zijn opgeladen en maak je een paar mooie foto’s die je kan gebruiken voor Social Media.

Je pakt een goede kop koffie, opent het systeem en kijkt of er bijzonderheden zijn die dag. Staat er een evenement op de planning vandaag en hoe is het weerbericht?

Tijd om je te buigen over de nieuwe pagina op de website en een creatieve reel te maken voor Instagram.

Rond 12 uur kun je bedenken wat je zou willen lunchen, deze wordt dagelijks vers gehaald of bezorgd.

Met een gevulde maag ga je aan de slag met een advertentie.

Daarna help je jouw collega door te checken of de sloepen op tijd terug waren of niet en verwerkt daarna de betalingen van de reserveringen.

Het is belangrijk dat je alle facetten van het bedrijf kent, aangezien je daar veel over zal schrijven en daarom draai je dus ook regelmatig mee in het operationele team: zo weet jij precies wat er speelt en kan jij het gevoel van Sloepdelen vertalen naar mooie content.

Jouw functie wordt bij Sloepdelen op het lijf geschreven: houd jij van het beheren van social media en website? Ga jij de nieuwe communicatiestrategie schrijven en in gang zetten? Of weet jij precies waar onze klanten gelukkig van worden? We kijken naar waar jouw talenten liggen en creëren daar jouw functie omheen.

Wat is de sfeer die jij wilt neerzetten online? Hoe reageer je in situaties die niet gaan zoals gepland en wat neem jij mee in het maken van beslissingen? Waar word jij blij van, waar liggen jouw talenten en wat wil jij graag leren? Hier gaan we het over hebben tijdens jouw kennismakingsgesprek.

Je zit nooit een hele dag achter je bureau

Meer over Sloepdelen

Sloepdelen is een sloepenverhuur in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Huizen, Weesp, Loosdrecht, Haarlem, Zwolle en Den Haag. Al onze sloepen zijn elektrisch en varen op groene stroom. Veel bewoners, toeristen en dagjesmensen maken gebruik van onze service. In Amsterdam hebben wij twee verhuursteigers, waar in totaal 40 sloepen liggen. Vanuit het kantoor in Amsterdam organiseren wij ook de steigers en verhuur in de andere steden.

Stel een vraag aan je toekomstige collega’s

020 – 4191007     ✉️ info@sloepdelen.nl

of solliciteer direct