Operationeel office manager

Werken bij Sloepdelen, een groeiend sloepenverhuur bedrijf met het oog op klantervaring,
is dat is voor jou?

Wat is vereist?

 

💥 HBO denkniveau

🗣 Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

🌈 Klantvriendelijk

🔥 Doener mentaliteit

👍🏻 Woonachtig in Amsterdam

Wat krijg je?

 

💰 € 1800 – 2200

⏱ 40-urige werkweek

🗓 25 vakantiedagen

✔️ Tijd voor tijd regeling

🥯 Verzorgde lunch

Vacature

Als operationeel office manager bij Sloepdelen is het jouw hoofdtaak om de verhuur van de sloepen zo soepel mogelijk te laten verlopen en de klantbeleving zo fijn mogelijk te maken. Je hebt klantcontact via mail en telefoon en stuurt steigermedewerkers aan gedurende de dag. Je werkt in een jong, klein team op een centrale locatie in Amsterdam. Vaste werkdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag, startend om 09:30 tot 18:00. Iedere dag is weer anders in de vrijetijdssector en daarom wordt enige flexibiliteit en verantwoordelijkheid van je gevraagd.

48 sloepen, allemaal onder jouw supervisie!

Hoe ziet je dag eruit?

Onderweg naar kantoor fiets je langs de steiger, even een snel kijkje hoe de sloepen erbij liggen en of er de steigermedewerker al aanwezig is, omdat je hier een kwartiertje blijft hangen ben je rond kwart voor 10 op kantoor.

Je opent het systeem en kijkt naar de dagplanning van de reserveringen. Staat er bijvoorbeeld een evenement op de planning of is er catering besteld? De mail scan je eerst snel door voor belangrijke dingen, waarna je eventuele vragen stuk voor stuk beantwoord. De telefoonlijn is open vanaf 10 uur.

Rond 12 uur kun je bedenken wat je zou willen lunchen, als je zin hebt om even op te staan van je bureau kun je de lunch verzorgen en bij de supermarkt tegenover ons kantoor boodschappen halen.

Sommige dagen zijn er meer lunchbellers dan andere dagen, maar met een gevulde maag ga je aan de slag met de vaartocht verwerking van de vorige dag. Je kijkt of de sloepen op tijd terug waren of niet en verwerkt daarna de betalingen van de reserveringen.

Het organiseren van de borrel, lijkt je dat wat?

Meer over Sloepdelen

Sloepdelen is een sloepenverhuur in Amsterdam, Utrecht, Leiden en Haarlem. Alle sloepen zijn van eigen maak en varen elektrisch op groene stroom. De meeste klanten zijn toeristen en leden van sloepdelen, ook zijn er natuurlijk veel dagjesmensen en stadbewoners die gebruik maken van onze service.  In Amsterdam hebben wij twee verhuursteigers, waar in totaal 30 sloepen liggen. Vanuit het kantoor in Amsterdam organiseren wij ook de steigers en verhuur in Utrecht, Leiden en Haarlem. Daar liggen in totaal nog eens 18 sloepen. Je hebt dus als operationeel office manager overzicht over 48 sloepen!

Stel een vraag aan je toekomstige collega’s

📞 020 – 4191007     ✉️ info@sloepdelen.nl

of solliciteer direct