Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival

In het donker varen is altijd spannend, maar tijdens Amsterdam Light Festival worden de grachten van Amsterdam verlicht door prachtige kunstwerken. Met een vaste route vaar je langs de kunstwerken, georganiseerd door de stichting Amsterdam Light Festival.

Bepaal zelf het vaartempo en geniet samen met je vrienden van Amsterdam Light Festival. Maak gebruik van onze catering opties en geniet van heerlijke drankjes en snacks aan boord.

  • Plek voor 12 personen
  • Bepaal zelf je vaartempo
  • Geen vaarbewijs nodig
  • Dekentjes en lantaarn aan boord
  • Perfect zicht op de kunstwerken
  • Veel opbergruimte aan boord
  • Vaar alleen met je eigen gezelschap
  • Verken ook de rest van Amsterdam
  • Stabiele, stille sloep

Boek een rondvaart

Een rondvaart boeken op een van onze elektrische sloepen is gemakkelijk. Boek een rondvaart via de onderstaande button en kies bij extra’s voor Amsterdam Light Festival.

Speciaal wintertarief van € 30,- per uur in december, januari en februari!

Waar? Nassaukade 69 & Mauritskade 3 te Amsterdam

Wanneer? Dagelijks van 29 november 2018 t/m 20 januari 2019

Hoe laat? Tussen 17.00 en 23.00 uur

Hoe? Boek een rondvaart en selecteer dan Amsterdam Light Festival tijdens het maken van je boeking

Rondvaart maken tijdens Amsterdam Light Festival

Het is inmiddels een echte traditie geworden: Amsterdam Light Festival. Vanaf 29 november 2018 tot en met 20 januari 2019 wordt Amsterdam omgetoverd tot een waar openluchtmuseum. In de donkere maanden kun je genieten van dit winterse lichtkunstfestival waarbij moderne kunstenaars van over de hele wereld hun prachtige lichtkunstwerken tonen, verspreid over de binnenstad van Amsterdam. Elk kunstwerk vertelt een bijzonder verhaal.  Beleef deze memorabele ervaring en boek een rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival om de tentoonstelling op een bijzondere manier mee te maken.

Ervaar Amsterdam Light Festival op een unieke manier en boek een rondvaart door de binnenstad van Amsterdam. Vanaf onze open elektrische sloep zit je op de eerste rang tijdens deze geweldige tentoonstelling en heb je een geweldige uitzicht op de lichtkunstwerken. Je deelt de boot niet met onbekenden; in plaats daarvan is de sloep exclusief toegankelijk voor jou en jouw gezelschap. Bepaal zelf het vaartempo en geniet samen met je vrienden van Amsterdam Light Festival. Maak gebruik van onze catering opties en geniet van heerlijke drankjes en snacks aan boord.

Amsterdam Light Festival tarieven

Profiteer tijdens december, januari en februari van ons speciale wintertarief van € 30,- per uur! Onze premium members varen voor € 25,- per uur. Voor het varen van de route betaal je een bijdrage van € 10,- die naar de stichting van Amsterdam Light Festival gaat. Je ontvangt hiervoor van ons de route en informatie over de verschillende kunstwerken. Je hoeft bij extra’s maar 1 keer aan te geven dat je de route wilt varen.

Geen lid per uur
(Speciaal wintertarief)
Sloepdelen lid per uur
(Speciaal wintertarief)
Amsterdam Light Festival    €10,- € 60,- € 30,- + € 150,- borg € 25,- 

Thema Amsterdam Light Festival 2018 – 2019

Amsterdam Light Festival is een bijzondere tentoonstelling die gedurende 53 dagen per jaar te zien is. Deze editie staat de tentoonstelling in het teken van ‘The Medium is the Message’, een beroemde uitspraak van de Canadese wetenschapper Marshall McLuhan. De gedachtegang achter deze beroemde uitspraak is het idee dat niet alleen de boodschap zelf belangrijk is, maar ook de manier waarop de boodschap wordt verzonden. Tijdens Amsterdam Light Festival gebruiken de internationale kunstenaars licht en de stad Amsterdam als medium om hun bijzondere verhalen over te brengen. Laat je meeslepen door de prachtige kunstwerken, samen met vrienden en familie.

 © Artist impression ‘Parabolic Lightcloud’ door Amigo & Amigo